Facebook přidává do Messengeru možnost zahrát si bastketbal

7

Komunikační aplikace Facebook Messenger už není jen o posílání zpráv či obrázků. Vývojáři do ní tajně integrují také jednoduché hry. Aktuálně přibyl například basketbal, respektive střílení basketbalového míče na koš.

Úvodem zmiňme, že nejde o první hru, které se ve Facebook Messengeru objevila. Již několik měsíců lze hrát také šachy, a to jednoduchým způsobem. Stačí do pole textu zprávy napsat znak @ a využít aktuálně zobrazenou nabídku. Nyní však Facebook přidává patrně oblíbenější basketbal, k jehož spuštění je potřeba se dostat hlouběji do aplikace. Otevřete si jakýkoliv chat a namísto psaní textu zvolte nabídku emotikon. Poté rovnou přejděte na třetí záložku (ta se zvonečkem) a v ní již najdete ikonu basketbalového míče. Tu následně pošlete a následně na odeslané ikoně přidržte prst. Dojde ke spuštění hry.

TIP! Aplikace Facebook pro BlackBerry 10 končí k poslednímu březnu

Facebook Messenger

Hra trvá do to té doby, dokud se vám bude dařit přesně cílit a střílet koše. Jakmile minete, dojde k ukončení hry a skóre se zobrazí v daném chatu. Hrát však můžete znovu, stačí jen, aby ikonka míče byla posledním odeslaným prvkem. Postupem času se rovněž zvyšuje obtížnost střelby na koš, což ze hry dělá zajímavou výzvu v dosažení co nejvyššího skóre. Paradoxně však hra není dostupná úplně všem. Je otázkou, zda Facebook novinku uvolňuje postupně či zda je opravdu k dispozici jen vyvoleným.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: phonearena.com, youtube.com

Diskuze ke článku
gomez
Tragedie nad tragedii. Za chvili bude umet messenger navigovat blbce do postele, a ucit maly deti na nocnik. Bude mít 200MB a zabere 1GB RAM.
Tomáš Pavlík
Tomáš Pavlík
Co kdyby se ti dementi spíš starali o spotřebu dat, svižnost a celkovou stabilitu místo vymejšlení takových píčovin? A ještě do toho chtěj cpát reklamy, no mě omejou. Neví někdo o nějaké adekvátní náhradě? Budu rád za jakékoliv tipy.
Jakub Jílek
Jakub Jílek
Super nápad...
Petr
Však jo, dělat kraviny, na to je užije. Ale aby opravili tu hromadu chyb co messenger má, to ne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze