Z LG Q Stylus α bude v USA LG Stylo 4

3
Z LG Q Stylus α bude v USA LG Stylo 4
  • Vstupní telefon nižší střední třídy se stylusem, to by mělo být LG Stylo 4
  • Nepůjde však o nový model, pouze jinak pojmenované LG Q Stylus

O jihokorejském LG mohou více slyšet především zákazníci v Asii a Severní Americe. Nedávno jsme byli svědky představení LG Q Stylus. Tento smartphone existuje hned ve třech verzích. Ta nejzákladnější je označováno jako α (alfa) a právě ta se bude v USA prodávat pod označením LG Stylo 4.

Uživatelé se tudíž mohou těšit na 6,2palcový Full HD+ displej, osmijádrový procesor, 13megapixelový fotoaparát nebo praktický dotykový stylus. Řada Stylus ani Stylo se na českém trhu nikdy nenabízela, a tudíž nelze předpokládat, že se na tom něco bude měnit. Pakliže vás však výbava novinky přeci jen více zajímá, nepřehlédněte naše preview LG Q Stylus.

Diskuze ke článku
OreO
Hodně užitečná informace, zvlášť když u nás nebude tento telefon vůbec uveden. To je autor placen od kusu a je jedno, jak nerelevantní bláboly píše?
Truetalk
Ja jsem rad za ten clanek jsem v usa a rad si prectu recenze z usa i z cr to ze jsi loupak a myslis jen na sebe ze ho nikdy mit nebudes nemuzes neznamena ze nekomu jinymuclanek nepomuze thats it ty cesi jsou tak zakomplexovany have a nice day

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze