LG Q Stylus je obří novinka s dotykovým perem, která se k nám zřejmě nepodívá

LG Q Stylus je obří novinka s dotykovým perem, která se k nám zřejmě nepodívá
  • LG představilo svůj další telefon vybavený stylusem
  • Q Stylus nabízí například 6,2palcový Full HD+ displej
  • Existují hned tři verze lišícící se například velikostí paměti

Jihokorejské LG se dnes vytasilo s novým modelem Q Stylus, který rozšiřuje řadu smartphonů vybavených dotykovým perem. Novinka bude spadat spíše do střední třídy, což naznačuje použití Full HD+ rozlišení u 6,2palcového displeje s poměrem stran 18:9. Potěší, že tělo telefonu odolá vodě a prachu. Pod kapotou se nachází osmijádrový procesor s taktem 1,8 GHz nebo 1,5 GHz. Novinka bude existovat kromě klasické i ve verzi „+“ a „α“. Zatímco klasická a α verze nabídne 3GB RAM a 32GB úložiště, verze plus bude mít 4GB RAM a 64GB úložiště. Všechny bude pojit Android 8.1 Oreo nebo podpora paměťových karet.

LG Q Stylus

Odlišnosti nalezneme také u fotoaparátů, kdy klasická a verze plus nabídnou 16megapixelový a až 8megapixelový fotoaparát na čelní straně. Verze alfa bude mít pouze 13megapixelový hlavní fotoaparát a 5megapixelovou selfie kamerku. O přísun energie se bude starat baterie s kapacitou 3 300 mAh. Z další výbavy lze vypíchnout podporu vojenského standardu MIL-STD 810G, FM rádio nebo čtečku otisků prstů.

LG Q Stylus bude nabízen v černé, modré a fialové barevné variantě, což platí pro verzi plus. Klasická varianta oželí fialový odstín a verze alfa bude nabízena výhradně v modré variantě. V tuto chvíli LG oznámilo, že se novinka objeví na trzích v Severní Americe a následně v Asii. Zdá se, že se s Q Stylusem v Evropě vůbec nesetkáme.

LG Q Stylus

Rozměry160,2 × 77,8 × 8,4 mm, 172 g
DisplejTFT IPS, 6,2" (2 160 × 1 080 px)
Fotoaparát16 Mpx
Procesor8×1,8 GHz
PaměťRAM: 4 GB, úložiště: 64 GB, microSDXC
Akumulátor3 300 mAh
tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze