Xtorm nabízí zajímavé powerbanky pro každou příležitost

Xtorm nabízí zajímavé powerbanky pro každou příležitost
Fotografie: Xtorm
  • Xtorm má v nabídce mnoho zajímavých powerbank
  • Najdou se mezi nimi i ty se zvýšenou odolností
  • Potěší designem i kapacitou

Léto přichází ve velkém stylu a s ním i první dovolené. Někdo vyrazí do hor, jiný k moři a další sežene karavan a vyrazí na dobrodružné cesty po Evropě. Tak jako tak budou mít ale všichni něco společného. Nenechají doma své elektronické knihy, fotoaparáty, mobilní telefony a někteří ani notebooky, nebo energeticky náročné drony. I proto je vhodné vyřešit ještě před odjezdem otázku, jak zajistit dobíjení všech digitálních hraček, které budou ve chvílích odpočinku zajišťovat zábavu i zachycení těch nejhezčích chvil s rodinou a přáteli.

Na cestování se připravil i holandský výrobce špičkových produktů pro napájení Xtorm, který přichystal tipy, jak mít dostatek energie za jakýchkoli okolností. Pojďme se na ně tedy podívat.

Na pláž s powerbankou Xtorm Essential


Nejjednodušší to budou mít ti, kteří vyrazí za intenzivním odpočinkem na prosluněných plážích a na březích oceánů. Díky skvělému zpracování, nečekaně vysoké odolnosti a schopnosti nabíjet více zařízení zároveň jim dostatek energie zajistí i powerbanky z řady Xtorm Essential. I ty totiž umožní průchozí nabíjení, díky kterému je možné z jediného zdroje nabít zároveň záložní nabíječku i mobilní telefon.

Xtorm Essential

U postele na hotelu si tak vystačí s jedinou zásuvkou a ráno budou vždy připraveni na celodenní focení, natáčení i dlouhé videohovory s přáteli, kteří museli zůstat doma. Základní model s kapacitou 5000 mAh přitom stojí pouhých 479 Kč.

Divoké túry v přírodě s Xtorm Xtreme Series


Vyšší nároky budou mít dobrodruzi, kteří se vydají do přírody. Komfort dobíjení z hotelové zásuvky jim bude zapovězen, a tak se budou muset spolehnout na energii, kterou si odnesou na zádech. S Xtorm Xtreme Series to však nebude problém. Odolné powerbanky splňující certifikaci IP65 jsou připraveny prakticky na cokoli včetně pádu do mělké vody a spojují malé rozměry s vysokou kapacitou i bohatou funkční výbavou.

Xtorm Xtreme Series

Například Xtorm XR101, známá také jako Xtreme Power Bank Rugged s kapacitou 10 000 mAh snadno nabije iPhone 4x a tak bez problémů zajistí energii na víkendovou túru. Poskytne přitom výkon až 18 W a ve večerních hodinách zastane i funkci svítilny. A když ji uživatel zapomene před balením nabít, nevadí. Z 0 do 100 % se díky rychlému nabíjení zvládne dobít už za 3 hodiny. To vše za 1 490 Kč.

Energetický komfort s Xtorm Xtreme Power Station


Skutečný energetický přepych si mohou dovolit ti, kteří zvládnou převoz větší zásobárny energie, jakou je například Xtorm Power Station XP500. Ocení ji tak všichni, kteří se rozhodnou podniknout dovolenou v automobilu nebo karavanu. Nabíjecí stanice se totiž pyšní nejen vysokým výkonem 500 W, ale také ohromující kapacitou 612 Wh. Tu ukrývá v těle s rozměry 19 x 32 x 20 cm a hmotností 9450 g. Pro přenášení je navíc vybavena pohodlnou rukojetí, díky které není problém ani s manuálním transportem na místo, kde se postará o napájení čehokoli s příkonem do 500 W. A to je střední model řady Xtreme Power Station, která nabízí ještě 300W a 1 300W variantu.

Xtorm Xtreme Power Station

Už nikdy se tak nestane, že bude nutné spěchat k nejbližšímu kempu s elektrickou zásuvkou. Ať už se majitelé zastaví kdekoli, vždy si budou jisti, pohodlným napájením pro osvětlení, telefony, drony, a dokonce i malé vařiče, aniž by bylo nutné mít nastartovaný karavan, nebo automobil. A co víc, všechny nabíjecí stanice Xtorm lze připojit ke skládacím fotovoltaickým panelům Xtorm Solar Panel a kdekoli si vyrobit vlastní energií.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze