Xiaomi představilo extrémně levný náramek Mi Band 3i. U nás jej však nekoupíte

5
Xiaomi představilo extrémně levný náramek Mi Band 3i. U nás jej však nekoupíte
  • Náramek si zachovává identický vzhled i výbavu s Mi Band 3
  • Jediným rozdílem je absence senzoru srdečního tepu
  • Mi Band 3i je v současnosti exkluzivně nabízen v Indii

Aktualizováno 21. 11. 2019

Xiaomi dnes oficiálně představilo chytrý náramek Mi Band 3i, který si zachovává identický vzhled i výbavu s Mi Bandem 3, avšak postrádá senzor srdečního tepu. Náramek je v současnosti exkluzivně nabízen v Indii za 1 299 indických rupií, což je něco málo přes 400 korun. Jestli se někdy Xiaomi rozhodne Mi Band 3i nabízet i na dalších trzích v tuto chvíli není jasné, zdá se to však nepravděpodobné.

Původní informace z 19. 11. 2019

Společnost Xiaomi, která si vybudovala pověst spolehlivého výrobce dobře vybavených a cenově dostupných smartphonů, domácí elektroniky, ale i produktů z kategorie wearables, připravuje další přírůstek, tentokrát do rodiny chytrých náramků.

Příspěvek výrobce na sociální síti Twitter odkazuje na událost RunWithMi maraton, kterou doprovází obrázek s textem: „Good thiiings come to those who run“. Právě trojice písmen „i“ by měla podle gsmarena.com a některých dalších zdrojů odkazovat na název náramku „Xiaomi Mi Band 3i“. Maraton se koná 1. prosince v Indii a ti, kteří jej dokončí, obdrží Mi Band 3i zdarma. Zatím není jasné, jakými specifikacemi se pochlubí, ale cenově by se měl logicky nacházet někde mezi Mi Band 3 a Mi Band 4.

Diskuze ke článku
Monika Hanousková
Neco mezi 3 a 4 je uplna zbytecnost.. Radsi rovnou 5 s NFC třeba ????????
Kachym
Ten maraton je jako kde? V Brně? Článek Vo hovně.
Eedx
Aliexpress to jisti.
tester
Ctu "spolehliveho vyrobce"? Tak to asi kazdy zname jinou znacku...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze