Xiaomi chystá další novinky. Vyhlížejte velký tablet a nový náramek

Xiaomi chystá další novinky. Vyhlížejte velký tablet a nový náramek
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Představí se model Pad 6 Max 14
  • Dočkáme se též náramku Band 8 Pro
  • Vše se představí již v pondělí po boku Mix Foldu 3

Xiaomi plánuje na pondělí 14. srpna tiskovou konferenci. Doposud jsme věděli, že se na ní představí očekávaný skládací telefon Mix Fold 3, avšak ukázalo se, že po stránce novinek to zdaleka nebude vše. Naznačují to informace od Lu Weibinga ze Xiaomi, který na sociální síti weibo.com sdílel informace hned o dvou dalších produktech, které se oficiálně představí. Co si pro nás Xiaomi tedy chystá?

V prvé řadě půjde o nový tablet Xiaomi Pad 6 Max, tedy další model z letošní řady, tentokrát půjde o vůbec největšího zástupce, jak ostatně napovídá název. Nabídne totiž 14" displej a zřejmě procesor Snapdragon 8 Gen1+. Lze očekávat, že spolu s rozměry se zlepší také výbava a chystaný tablet by mohl cílit na náročnější klientelu. Lze předpokládat, že bude nabízeno i příslušenství v podobě klávesnice či dotykového pera.

Xiaomi Pad 6 Max

Dále dojde k představení nového chytrého náramku Xiaomi Band 8 Pro, o kterém však výrobce prozatím nic neprozradil kromě jedné fotografie. Půjde však zřejmě o cenově dostupnější zařízení s AMOLED dotykovým displejem, které se stane prodlouženou rukou vašeho telefonu a současně i zařízení měřící základní zdravotní funkce. Více informací se tak zřejmě dozvíme až v pondělí 14. srpna, kdy v brzkých odpoledních hodinách středoevropského letního proběhne tisková konference.

Xiaomi Band 8 Pro
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze