Xiaomi představilo nové telefony Mi A2 a další důležité zprávy

mNews
1
Xiaomi představilo nové telefony Mi A2 a další důležité zprávy
  • Nový pořad mNews každý týden shrne ty nejzásadnější novinky uplynulého týdne
  • Dnes si připomeneme představení Xiaomi Mi A2 a prodejní čísla chytrých hodinek
  • Unikly také informace o exkluzivitě Fortnite pro Samsung a zmíníme i milník Huawei

Xiaomi představilo nové telefony Mi A2 – mNews

mNews je nový pořad, ve kterém si každý týden připomeneme ty nejzásadnější novinky uplynulého týdne. Vycházet bude v úterý. Sledovat ho můžete na našem webu, na YouTube a dokonce i Instagram TV.

Xiaomi představilo kovové Mi A2 a Mi A2 Lite

Xiaomi představilo nové telefony s přídomkem Android One, což znamená čistý Android a okamžité aktualizace. Jako vždy, očekávat můžete velmi slušné vybavení za bezvadnou cenu. Potěší také kovové tělo. Ta nejlepší varianta má Snapdragon 660 a 6 GB RAM, stát bude do devíti tisíc korun. Bezkontaktně si však s telefonem nezaplatíte, protože nemá NFC. V dnešní době celkem překvápko.

Trh s chytrými hodinkami nadále roste

Zatímco třeba tablety pomalu padají, chytrým hodinkám se daří. Za druhé čtvrtletí tohoto se jich prodalo 10 milionů, dvojnásobek proti minulému roku. A daří se i Applu, který prodal 3,5 milionu kusů Apple Watch. Jak dlouho tento růst ale vydrží je ve hvězdách.

Fortnite pro Android vyjde údajně již v srpnu exkluzivně pro Note 9

Fortnite je nejoblíbenější Battle Royale titul a zároveň jedna z nejpopulárnějších her současnosti. Její vydání pro Android se již netrpělivě očekává. Nyní různé zdroje hovoří o vydání spolu se Samsungem Note 9. Exkluzivitu má prý Samsung koupenou na měsíc. Jasně, počkat ještě měsíc není tak hrozné, ale nadšení z toho fanoušci také nebudou.

Huawei za letošek prodal už 100 milionů chytrých telefonů

18. července Huawei pokořil hranici 100 milionů prodaných smartphonů za rok. Minulý rok se mu to povedlo až v září, takže opět dokazuje rostoucí tempo. Do konce roku by pak rád prodal na 200 milionů kusů. Tak snad tahle snaha povede k hodně za kvalitou a rozumnou cenou.

Diskuze ke článku
Martin
Tyto telefony nemají vůbec smysl když Nokia 8 stojí 7 tisíc a to se jedná o opravdový top model se Snapdragonem 835 a 2K displejem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze