Hravý Xiaomi Play s kapkovitým výřezem uniká na dalších fotografiích

aktualizováno
Hravý Xiaomi Play s kapkovitým výřezem uniká na dalších fotografiích
  • Podle některých čínských zdrojů by se mohlo jednat o převlečený Pocophone F1
  • Telefon nebude přímou konkurencí herním speciálům, jako je Xiaomi Black Shark nebo ROG Phone od ASUSu

Aktualizováno 19. 12. 2018

Xiaomi přidává několik nových obrázků chystaného modelu Play. Z fotografií je dobře patrný kapkovitý výřez a duální fotoaparát umístěný kousek od klasické čtečky otisků prstů. Podle nejnovějších informací by měl být telefon dostupný ve třech konfiguracích. Základní varianta nabídne 4 GB RAM a 64GB úložiště. Výkonnější verze se může pochlubit 6 GB RAM a 64 až 128GB úložištěm. Telefon bude dodáván ve třech barevných variantách – černá, modrá a zlatá.

Původní informace z 11. 12. 2018

Na sociální síti Weibo se objevila zmínka o tom, že Xiaomi chystá představení nového smartphonu zaměřeného na hráče, který by mohl být přímou konkurencí hernímu smartphonu od Honoru. Termín oznámení má připadnout právě na Štědrý den a telefon obdrží lakonické jméno „Play“. Zaměření na mladší uživatele, u kterých je hraní her v oblibě, je tak evidentní.

Xiaomi Play

Stejně jako u Honoru Play by se mělo jednat o cenově dostupný herní smartphone, který nebude přímou konkurencí „gamerským“ speciálům, jako je Xiaomi Black Shark nebo ROG Phone od ASUSu. Podle některých čínských zdrojů by se také mohlo jednat o rebrandovaný Pocophone F1, kterého se prodalo již přes 700 tisíc kusů celosvětově.

Diskuze ke článku
Mário Kovačič
Hurá konečne mám čo kúpiť. Ani MI 8 ani F1 som nechcel kôli tomu obludnému výrezu. Na NFC asi môžem zabudnúť ale nemôžem mať všetko. Cena bude určite parádna tak dúfam že reálna dostupnosť nebude za pol roka. Pretože môj aktuálny telefón mám chuť okamžite hodiť o zem ale najskôr potrebujem náhradu :-)
Vítek
JAK DLOUHO TRVÁ KDYŽ SE PŘEDSTAVÍ NOVEJ TELEFÓN NEŽ DORAZÍ K NÁM DO ČECH.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze