Máte pomalé prsty na hry? Návleky Razer Gaming Finger Sleeves vám s tím pomohou

2
Máte pomalé prsty na hry? Návleky Razer Gaming Finger Sleeves vám s tím pomohou
Fotografie: Razer
  • Jsou vyrobeny z kombinace stříbra a syntetické tkaniny
  • Mají zrychlit a zpřesnit pohyb prstů po displeji

Když nějakého finského inženýra v devadesátých letech napadlo přidat do mobilních telefonů značky Nokia hru Had, zcela jistě netušil, kam až to povede. Po příchodu dotykových displejů se objevil titul Angry Birds a následovala exploze herních titulů, která smartphony povýšila na další samostatnou platformu.

Ra­zer Ga­ming Fin­ger Sle­e­ves

Jenže její nejvýraznější rys – dotykový displej – je zároveň největší slabinou. Na dlouhé hraní to není moc pohodlné a o přesnosti nemůže být ani řeč. K telefonu jdou sice připojit externí ovladače, ale pokud se chcete nebo musíte spolehnout jen na displej, pak výrobce herního příslušenství Razer přišel s řešením. Jeho návleky na palce Ra­zer Ga­ming Fin­ger Sle­e­ves vám nejenom zajistí pohodlí tím, že odvedou přebytečné teplo, ale také se postarají o lepší sepětí s dotykovou vrstvou displeje. Kombinace stříbrných vláken a nylonu zajistí perfektní skluz po displeji, takže takový pohyb bude rychlejší a přesnější.

Ra­zer Ga­ming Fin­ger Sle­e­ves

Možná nad něčím takovým nechápavě kroutíte hlavou, nebo je to přesně to, co vám k vítězství v on-line soubojích chybí. V druhém případě vězte, že Razer ve svém e-shopu posílá tyto návleky i do ČR. Jeden pár v univerzální velikosti přijde asi na 300 korun.

Diskuze ke článku
Miroslav Skotnica
Miroslav Skotnica
Zase s křížkem po funuse... Už dávno tu máme touchgear.cz
Kdo hraje Wotb, tak ví 😉
Petr Sil
Petr Sil
Tyhle senzace o objeveni ameriky me vzdy dokazou rozesmat :))) mam jich nekolik z Aliexpresu uz par let a stoji 20kc par. Kdyz jsem cetl titulek, rikal jsem si, ze to Razer urcite dokaze napalit az ke dvoum stovkam a to jsem si rikal, ze to snad ani neni mozny. No, mozny je vsechno xD

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze