Oficiálně potvrzeno: Xiaomi představí Mi 11 Pro a Mi 11 Ultra 29. března

aktualizováno
Oficiálně potvrzeno: Xiaomi představí Mi 11 Pro a Mi 11 Ultra 29. března
Fotografie: Xiaomi
  • 29. března se dočkáme představení Mi 11 Pro a Mi 11 Ultra
  • Ve hře jsou další příslušníci vlajkové řady Mi 11
  • Spekuluje se také o ohebném zařízení

Aktualizováno 23. 3. 2021

Sociální síť Weibo se pro jednou opět stala místem odhalení žhavých novinek z produkce Xiaomi. Tentokrát zde byl oficiálně potvrzen datum představení špičkově vybavených modelů Xiaomi Mi 11 Pro a Xiaomi Mi Ultra, které proběhne příští pondělí 29. března v 12:30 středoevropského času.

Původní informace z 22. 3. 2021

Xiaomi dnes na Twitteru oznámilo, že chystá #XiaomiMegaLaunch. Pod tímto hashtagem si lze představit velkou představovací akci, na které se dočkáme odhalení nových produktů s logem Xiaomi. Výrobce je prozatím tajemný a nic neprozrazuje. Nám to ale nebrání se zamyslet a trochu zaspekulovat nad tím, čím by nás Xiaomi mohlo překvapit.


Ve hře je primárně rozšíření nové řady Mi 11, která prozatím čítá „jen standardní“ model Mi 11. Již delší dobu se však spekuluje například o vrcholné verzi Mi 11 Ultra. Ta by měla například nabízet sekundární displej na zadní straně. Na opačné straně by mohlo stanout Xiaomi Mi 11 Lite.

Xiaomi nás však může skutečně překvapit, a to tím, že by představilo svůj vůbec první telefon s ohebným displejem. I o něm jsme již párkrát slyšeli a nedávno viděli konstrukci skládacího telefonu zařazeného do prémiové řady Mi MIX. Zda tomu tak bude, se dozvíme v pondělí 29. března, kdy má tisková konference začínat ve 12:30 hodin středoevropského času. Výrobce pravděpodobně připraví on-line přenos.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze