Špičkové fotoaparáty a dva displeje? Na to má lákat Xiaomi Mi 11 Ultra

Špičkové fotoaparáty a dva displeje? Na to má lákat Xiaomi Mi 11 Ultra
Fotografie: Xiaomi
  • Sekundární displej má být umístěn v modulu zadních fotoaparátů
  • V nabídce má být možnost až 120násbného přiblížení
  • OLED panel bude lákat na vysoké rozlišení a 120Hz obnovovací frekvenci

Xiaomi představilo vlajkovou loď Mi 11 na sklonku loňského roku, přičemž v tomto týdnu jsme se dočkali i odhalení českých cen. Na druhou stranu nadále trvá čekání na spekulované verze Lite a Pro. Do toho nyní přichází spekulace týkající se Xiaomi Mi 11 Ultra, které se objevilo v podrobném videu. To však bylo záhy smazáno, avšak podstatné informace se podařilo získat serveru gsmarena.com.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Na vrcholném modelu Xiaomi pro letošní rok můžeme vidět opravdu velice výrazný modul se zadními fotoaparáty. V něm se má objevit 50megapixelový hlavní snímač, 48megapixelový ultraširokoúhlý objektiv a 48megapixelový periskopový objektiv s možností až 120násobného hybridního přiblížení. Opravdu rozměrný modul má však ukrývat ještě malý displej. Ten zde patrně bude mít funkci hledáčku při snaze o pořízení selfie zadními fotoaparáty.

Na čelní straně bude operovat 6,71palcový WQHD+ displej se 120Hz obnovovací frekvencí a půjde samozřejmě o OLED panel. V levém horním rohu bude malinký průstřel pro 20megapixelový čelní fotoaparát. Xiaomi Mi 11 Ultra má být vybaveno procesorem Snapdragon 888 a podporovat má 67W drátové i bezdrátové nabíjení. K tomu výrobce přihodí i 10W reverzní nabíjení. U Xiaomi pak poměrně překvapivě dojde i na zvýšenou odolnost dle certifikace IP68. Podrobnější informace bychom se mohli s ohledem na masivní únik dozvědět již poměrně brzy.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze