Xiaomi chystá elegantní mobilní powerbanky s kapacitou 5200 mAh

2

Čínské Xiaomi si vybudovalo pověst výrobce, který nabízí špičkové smartphony za příznivou cenu. Nyní chystá další příslušenství, které jistě zaujme řadu uživatelů smartphonů nejen této značky. Nové powerbanky nabídnou nejen vysokou kapacitu, ale i elegantní design za příznivou cenu.

Chystané powerbanky nabídnou kapacitu 5200 mAh, což je pro srovnání 1,7x kapacity akumulátoru Xiaomi Mi3 a dokonce 2,6x kapacity akumulátoru Xiaomi Red Rice. Mělo by to tedy stačit na to, aby jste na cestách výrazně prodloužili výdrž svého smartphonu nebo tabletu. Cena powerbanky, která bude podle uniklých fotografií v červené a modré barvě, by přitom měla být navíc velice příznivá. Čínští zákazníci za ně zaplatí pouhých šest dolarů (122 Kč).

TIP: Recenze Xiaomi Mi3 – čínský lístek do první třídy

Už minulý měsíc přitom Xiaomi představilo powerbanku s dvojnásobnou kapacitou 10400 mAh, za kterou čínští zákazníci zaplatí zhruba 11 dolarů (223 Kč). Tato powerbanka nepracuje pouze se smartphony Xiaomi, ale je "plně kompatibilní" s chytrými telefony a tablety od společnosti Apple, Samsung, HTC a dalších. Můžeme tedy očekávat, že ani u modelu s poloviční kapacitou tomu nebude jinak. Zákazníci mimo Čínu se však musí připravit na to, že pro ně nebude cena powerbank tak příznivá.

Zdroje: phonearena.com, inpai.com

Diskuze ke článku
Václav
To se může hodit, ještě jak na tom budou rozměry.
Simi
Powerbanky vypadají jako dobrý nápad, opravdu by se mohly vyplatit. http://www.vzdy.cz/magazin-vzdy/outdoor-a-sport/nejuniverzalnejsi-vanocni-darek jen vůbec nevím jakou značku, nebo kapacitu. Měla bych to hlavně pro mobilní telefon

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze