Xiaomi Mi Air 2S (TWS) jsou nová sluchátka s bezdrátovým nabíjením

10
Xiaomi Mi Air 2S (TWS) jsou nová sluchátka s bezdrátovým nabíjením
Fotografie: Xiaomi
  • Xiaomi představilo bezdrátová sluchátka v podobě pecek
  • Výdrž na nabití se pohybuje kolem 5 hodin
  • S pouzdrem se chlubí až 24hodinovou výdrží

Nová bezdrátová sluchátka se objevují v portfóliu Xiaomi, výrobce je představil přímo na svých oficiálních stránkách. Jedná se o bílé pecky, které jsou párovány přes Bluetooth a profil LHDC. Zvuk je posílán do každé pecky zvlášť, což znamená, že lze pohodlně využívat i jednu samotnou. Přímo v nich jsou také senzory, které dokáží identifikovat, zda jsou v uších. Pokud ne, dojde k automatickému pozastavení reprodukce. Skrze sluchátka můžete také ovládat hlasitost pomocí dotykových ploch.

Xiaomi Mi Air 2S TWS

Mohou se pochlubit výdrží až 5 hodin přehrávání hudby. Dodávána jsou v ochranném pouzdře, které nepřekvapivě slouží i jako dobíjecí stanice. Na cestách s pouzdrem se můžete těšit až na 24 hodin poslechu. Pouzdro má na svém těle USB-C, avšak navíc jej můžete dobíjet i bezdrátově skrze standard Qi. Sluchátkům chybí aktivní potlačení okolního hluku, ale nabízejí alespoň potlačení šumu během hovoru, k čemuž slouží mikrofony. Příchozí hovor lze rychle přijmout klepnutím na jednu z pecek.

Xiaomi Mi Air 2S TWS

Prozatím budou Xiaomi Mi Air 2S (TWS) dostupná na čínském trhu, avšak očekává se pozdější globální dostupnost. Cena je na čínském trhu v přepočtu nastavena na necelé 2 tisíce korun s daní.

Diskuze ke článku
Meth
Další vajgly. Za cenu těchto šmuků mám už velice slušná drátová sluchátka. Ovšem doba velí nehledět na cenu a kvalitu reprodukce a raději si užívat pocit bez kabelu. Odpad.
Ondřej
Ach jo. Xiaomi se zhoršilo. Odporný design a k tomu ještě ne příliš (ale v celku v pohodě) cena.
Za mě palec dolů.
Hrachovec
Teď používám Airdots Pro a jsem docela zklamaný. Zvuk špatný není, horší jsou výpadky signálu a slabá výdrž - běžně se mi stává, že se po pár dnech nepoužívání sami úplně vybijou. Předtím jsem měl QCY za pár stovek a až na absenci optického senzoru byla ve všech ohledech lepší.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze