Využijte akci Týden s Xiaomi s praktickými dárky zdarma a splátkami bez navýšení

Využijte akci Týden s Xiaomi s praktickými dárky zdarma a splátkami bez navýšení
  • Ke smartphonům Xiaomi lze získat dárek v hodnotě až 990 Kč
  • Při výkupu starého telefonu je možné získat bonus ve výši až 400 Kč i poukaz na nákup ekoproduktů Xiaomi

Během tohoto týdne lze v eshopu mobilpohotovost.cz získat k vybraným přístrojům dárky v hodnotě až 990 Kč. Mezi nimi najdeme sluchátka, reproduktor, chytrou žárovku i powerbanku a k tomu lze využít možnosti financování nákupu splátkami s 0% navýšením nebo výkupním bonusem.

Telefon, který zvládne i cestu do vesmíru

Xiaomi Redmi Note 7 vydrží pád, pošlapání podpatky a dokonce i cestu mimo Zemi. Vyfocené snímky pořídíte 48Mpx snímačem, kterému nechybí HDR či umělá inteligence a díky technologii Qualcomm Quick Charge 4 lze rychle nabít velkou baterii o kapacitě 4 000 mAh.

Týden s Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 7 můžete zakoupit na splátky bez navýšení již od 4 890 Kč. Jako dárek k němu dostanete sluchátka Niceboy v hodnotě 990 Kč. Při výkupu starého telefonu je navíc možné získat bonus až 300 Kč a zákazníci obdrží rovněž voucher v hodnotě 500 Kč na nákup ekoproduktů Xiaomi.

Slušná výbava za pár korun

Xiaomi Redmi 7 spadá do střední třídy a chlubí se úhlopříčku displeje 6,26 palců s kapkovitým výřezem. Jako jeden z mála smartphonů v kategorii do 4 500 Kč zároveň zvládá odemykání pomocí obličeje a nechybí mu ani čtečka otisku prstu na zadní straně.

Týden s Xiaomi

Nejrychlejší telefon ve své třídě můžete zakoupit na splátky bez navýšení již od 3 990 Kč. Jako dárek získáte reproduktor Xiaomi v hodnotě 490 Kč. Při výkupu starého telefonu navíc obdržíte bonus 200 Kč a pochopitelně nechybí ani voucher ve výši 500 Kč na nákup ekoproduktů Xiaomi.

Redmi za hubičku

Redmi 7A představuje ideální telefon pro nenáročné. Slušný fotoaparát, baterie pro bezproblémové dvoudenní užívání a osmijádrový procesor, který zajistí hladký chod.

Týden s Xiaomi

K tomuto modelu lze zdarma získat powerbanku s kapacitou 2 200 mAh i voucher ve výši 500 Kč na nákup ekoproduktů Xiaomi.

Vlajková loď se superrychlým bezdrátovým nabíjením

Xiaomi Mi 9 se může chlubit supervýkonným procesorem Snapdragon 855 i prvním bezdrátovým rychlonabíjecím systémem o výkonu 20 W. Tajemství skvělých fotografií Mi 9 se skrývá ve třech objektivech a přední 20Mpx kamerka díky podpoře umělé inteligence zajistí, že bude každé selfie vypadat skvěle.

Týden s Xiaomi

Xiaomi Mi 9 můžete mít na splátky bez navýšení již od 12 990 Kč. Jako dárek obdržíte chytrou žárovku Xiaomi v hodnotě 790 Kč. Při výkupu starého telefonu navíc získáte bonus 400 Kč i voucher ve výši 500 Kč na nákup ekoproduktů Xiaomi.

Telefon, co má šmrnc

Xiaomi Mi 9T zaujme na první pohled celoplošným displejem, což je možné díky elegantně schované selfie kamerce, která vyjede na povel. Hloubková optimalizace Mi Turbo zase udrží systém při hraní vždy plynulý a svižný.

Týden s Xiaomi

Xiaomi Mi 9T můžete mít na splátky bez navýšení již od 9 490 Kč. Jako dárek dostanete chytrou žárovku Xiaomi v hodnotě 790 Kč. Při výkupu starého telefonu lze získat bonus 400 Kč i voucher ve výši 500 Kč na nákup ekoproduktů Xiaomi.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze