Xiaomi Buds 4 Pro jsou elegantní sluchátka s bezdrátovým nabíjením

2
Xiaomi Buds 4 Pro jsou elegantní sluchátka s bezdrátovým nabíjením
Fotografie: Xiaomi
  • Sluchátkům nechybí režim ANC a tři stupně transparentního režimu
  • Spolehnout se můžete na základní odolnost
  • Sluchátka umožňuji spojení se dvěma zařízeními současně

Xiaomi ze značené části doplnilo své portfolio v různých segmentech. Dočkali jsme se ohebného telefonu, chytrých hodinek a oficiálně se prezentovala i nová bezdrátová sluchátka Buds 4 Pro. Chlubí se velmi elegantním designem, který vsadil na krátkou nožičku a magnetický design napomáhající při vyjímání sluchátek z pouzdra. Xiaomi zmiňuje též funkcionalitu VersaSensor Goodix, která má umožnit přesné a pohodlné ovládání sluchátek včetně zpětné vazby.

Xiaomi Buds 4 Pro

Poslech hudby vám může zpříjemnit i aktivní potlačení okolního hluku (ANC), ale Xiaomi myslí také na to, kdy potřebujete současně vnímat i okolí. Pro tyto účely nabízí dokonce hned tři transparentní režimy. Radost vám při používání udělá i chytré řešení na snadné párování s až dvěma zařízeními současně, kdy tak budete moci přepínat například mezi telefonem a notebookem.

Xiaomi Buds 4 Pro

Sluchátka jsou příjemně lehká, každý špunt má pouze 5 gramů, pouzdro pak váží 49,5 gramů. I tak se sluchátka mohou pochlubit dobrou výdrží. Xiaomi zmiňuje, že samotná sluchátka vydrží hrát 9 hodin s vypnutým ANC. Pouzdro vám dokáže dodat další energii a celkově se lze dostat až na 38 hodin poslechu hudby bez ANC. Nabíjení probíhá skrze USB-C, případně je podporováno i bezdrátové nabíjení.

Xiaomi Buds 4 Pro se budou prodávat nejprve na čínském trhu za cenu kolem 4 tisíc korun s daní.

Diskuze ke článku
Jaroslav Paleček
Jaroslav Paleček
Zajímalo by mě jejich srovnání s Galaxy Buds (2) Pro.
Petr Novák
Petr Novák
docela bych uvítal recenzi. Ty sluchátka vypadaj fakt super.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze