WP 8.1 se pomalu odhaluje: Cortana a nový vzhled herního hubu

4

Windows Phone 8.1 by měl spatřit světlo světa již v dubnu tohoto roku a čím více se blíží oficiální představení, tím zvědavější jsme. Dnes se můžeme podívat na střípky z této aktualizace, konkrétně na celkově přepracovaný vzhled herního hubu a také na hlasovou asistentku Cortanu.

Nepřehlédněte:

Windows Phone 8.1 se pomalu odhaluje

Kompletní designovou změnou by měl projít herní hub. Vylepšené a přehlednější prostředí bude nově rozvrženo do mřížky na zeleném podkladu. Novinkou je také „okno“, které informuje a doporučuje nové hry. Integrován bude také SmartGlass.

Nový vzhled herního hubu a ukázka Cortany

O hlasové asistence Cortaně jsme psali také zde, nyní se však můžeme podívat také na zajímavé video. Není sice kdoví jak kvalitní, lepší ale něco než nic. Hlas samotné asistentky je navíc přehlušen hudbou hrající na pozadí, což je trochu škoda. Cortana v tomto konkrétním případě plánuje trasu a také nastavuje připomínku.

Je jisté, že v následujících týdnech se to bude různými úniky jenom hemžit. Není ani jisté, jestli jsou dnešní uniklé informace pravdivé, nebo ne. Vše naštěstí odhalí následující týdny. Co říkáte na předběžné informace vy? Líbí se vám nový vzhled herního hubu, a co očekáváte od hlasové asistentky Cortana?

Zdroje: wmpoweruser.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Jakub Louthan (Firo)
Jakub Louthan (Firo)
Jako fanousek serie Halo me to tesi, ale zajimali by me jestli update dostane ativ s.
Breta
No líbí, nelíbí, je to takové nemastné neslanné, stejně jako původní hub:D. Ale pokud zanechají přehlednost a jednoduchou obsluhu jako u původního HUBu tak budu spokojenej.
Michal
Uz je aj lepsie video, kde normalne rozumiet

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze