Microsoft se spojil s GoDaddy a chce tím více prosadit Office 365

Redmond se rozhodl spojit s jedním z největších poskytovatelů domén a webhostingových služeb v USA, se společností GoDaddy. Společnými silami se budou snažit protlačit řešení Office 365 mezi zákazníky, především mezi ty z firemní sféry.

GoDaddy poskytuje své služby více než 40 miliónům zákazníků po celém světě, kteří si mohou objednat celou škálu služeb od domén až po komplexní webhosting s DNS servery. A v rámci webhostingu si můžete vytvořit i vlastní emailovou adresu, ovšem redmondští to chtějí změnit.

Microsoft chce právě tohoto faktu využít a bude se snažit protlačit své cloudové Office 365, které lze také napojit na vlastní doménu, a tudíž mít vlastní emailovou adresu. Softies míří především na firemní sféru, kde má větší šanci úspěchu.

Redmond si taktéž nechal vypracovat studii od Boston Consulting Group, která tvrdí, že kdyby používali malé a střední firmy nejnovější software, tak by byly schopny zvýšit své zisky o 770 miliard dolarů a vytvořily by více než 6 miliónů pracovních míst. A k tomu chce Microsoft přispět.

Zdroje: neowin.net

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze