Withings je zpět. Nové hodinky Steel HR Sport se chlubí 25denní výdrží

8
Withings je zpět. Nové hodinky Steel HR Sport se chlubí 25denní výdrží
  • Novinka od Withings disponuje měřením srdečního tepu a kondice za pomocí VO2 max
  • Lákavě zní reálná 25denní výdrž na nabití
  • Hodinky jsou kompatibilní se systémy Android a iOS

Na poli nositelné elektroniky došlo v letošním roce k větší změně. Opětovně se navrací značka Withings, která se znovu oddělila od Nokie, stalo se tak konkrétně poslední květnový den. Svůj návrat se výrobce rozhodl podpořit novým produktem, který se řadí mezi chytré hodinky. Model Steel HR Sport nabízí měření srdečního tepu, připojení k GPS telefonu a analýzu kondice na bázi VO2 max. Hodinky disponují 25denní výdrží baterie, a zařazují se tak do portfolia, které zahrnuje fitness náramky, monitory krevního tlaku, chytré váhy, teploměry nebo zařízení pro monitorování spánku.

Withings Steel HR Sport

„S pokročilými možnostmi měření sportovních aktivit a zdravotního stavu jsou Steel HR Sport perfektním příkladem toho, jak Withings splňuje svůj cíl pomoci lidem lépe se starat o svoje zdraví,” řekl Eric Carreel, CEO společnosti Withings. „Reakce veřejnosti na návrat Withings byla úžasná a věřím, že zařízení s elegantním designem a pokročilými funkcemi pro sledování zdraví mohou dramaticky zlepšit zdraví jednotlivce i celé společnosti.

Elegantní design hodinek zajišťuje pouzdro o průměru 40 mm z oceli 316L. Hodinky zároveň nabízí vodotěsnost do 50 metrů (5 atmosfér). Ciferník v černé a bílé barvě zaručeně upoutá pohledy při sportu i na společenských akcích.

Analogový ciferník Steel HR Sport zobrazuje čas, menší datumovka pak informuje v procentech o dosažených sportovních cílech pro daný den. Cíle lze nastavovat v aplikaci pro mobilní telefony Health Mate. OLED displej zabudovaný v ciferníku zobrazuje důležité zdravotní a sportovní data jako ušlé kroky, spálené kalorie, vzdálenost a srdeční tep. Displej také zobrazuje notifikace z telefonu, které jsou doprovázeny diskrétními vibracemi.

Withings Steel HR Sport

Steel HR Sport disponují schopností měřit více než 30 různých aktivit od jógy přes volejbal a veslování až po box, lyžování nebo hokej. Stačí na hodinkách vybrat jednu z aktivit a začít cvičit. Během cvičení Steel HR Sport kontinuálně měří a zobrazují srdeční tep a trvání celého cvičení. Po docvičení mohou uživatelé sledovat zpětně průběh a intenzitu svého cvičení na základě naměřeného srdečního tepu a spálených kalorií. Výhodu nového modelu představuje i spolupráce s GPS ve vašem telefonu, díky čemuž můžete přesně monitorovat například váš běh.

Withings Steel HR Sport nabízí také skvělou výdrž baterie. Na jedno nabití vydrží až 25 dní a při zapnutí úsporného režimu lze výdrž prodloužit o dalších 20 dní. Po celou dobu dokáží navíc Steel HR Sport nepřetržitě měřit cvičení, aktivitu a spánek. V součtu se tak lze dostat až na 45denní výdrž, aniž byste přišli o pro vás důležitá data.

Withings Steel HR Sport

Prodej Withings Steel HR Sport začal 18. září 2018 a objednat je v tuto chvíli lze na stránkách www.withings.com a Amazonu za cenu 199,95 eur, což je v přepočtu něco málo přes 5 tisíc korun. Dostupné budou varianty s černým i bílým ciferníkem s šedým silikonovým řemínkem.

Diskuze ke článku
Řezňýk
Na co potřebujete tak dlouho výdrž? To se jako válíte měsíc někde ve škarpě a hodinky si můžete nabít jednou za měsíc, když vás vezmou na odblešení do Naděje?
Lukas
Budou se dat objednat i v CR u nejakeho obchodnika?
Zdenek
Vypadají vážně skvěle. Garmini bych sice neměnil ale pro někoho kdo váhal přejít z klasických hodinek je tu teď zajímavá možnost
Petr
Jo tenhle styl vypadá zajímavě a zajisté to již budou funkční hodinky.
Abych řekl pravdu uvažoval jsem nad Alpinou

https://alpinawatches.com/watches/horological-smartwatch-ref-al-285bs5aq6/

Nicméně stále se nedokážu odpoutat od automatů.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze