Windows Phone 8 se rozpíná, telefony s ním bude vyrábět i LG a Lenovo

12

Microsoft dnes také oznámil nová hardwarová partnerství hned s několika společnostmi, mezi ty nejvýznamnější bezesporu patří Lenovo a LG. Ty jsou v současné době světovou čtyřkou, respektive pětkou co se výroby mobilních telefonů týče. Tyto společnosti se do této doby soustředily především na přístroje s Androidem, uvidíme tedy, jak úspěšní budou s Windows Phone 8.1.

Nepřehlédněte:

Windows Phone
LG a Lenovo budou nabízet přístroje s Windows Phone

Například pro takové LG se nebude jednat o nic neznámého, telefony s operačním systémem Windows Phone ve verzi 7 nabízelo, ne však s verzí 8, respektive 8.1. Pro společnost Lenovo, které se „zuby nehty“ drželo Androidu, to však bude trochu krok do neznáma. Microsoft však neuzavřel partnerství na budoucí mobilní telefony s Windows Phone 8 pouze s LG a Lenovo, dalšími partnery jsou například společnosti Foxconn, Gionee, JSR, Longcheer a Karbonn.

Sám Microsoft jedním dechem dodává, že se může těšit na „příval“ zařízení se všemi možnými velikostmi úhlopříčky a samozřejmě ze všech cenových řad. Lze předpokládat, že se novinky objeví krátce po uvolnění aktualizace systému Windows Phone 8.1 na jaře.

Zdroje: phonearena.com, zdnet.com, engadget.com

Diskuze ke článku
Peete
Tak LG už to zkoušelo u WP7, tak uvidíme :D
Pf
parada Nokia a Lenovo, nic vic s WP a Windowsem nechci. i kdyz Na Foxconn, Longcheer jsem zvedav.

LG, Hujawei a Samskung at se Shitdroidem zadavi klidne, a tyden co tyden vydava zakulacenou placku s miliony jader ktera se bude sekat. stejne si od nich nikdy nic nekoupim. V mych ocich to zadni premium vyrobci nejsou, jsou to jen vyrobci pracek a vysavacu, a rychlokvasky na poli IT a pocitacu, kteri se nachomejtli k opensource balastu Android, a takovejch vyrobcu pocitacu se v Cine vyrojilo jak bedaru na mym zaparenym zadku - inovace, napad, nic jen okopirovat konkurenci a narvat do toho Android a prodat to za 5,90
_____________________________________
Proste Apple, HP, Nokia, Lenovo (IBM) rocks ! tyhle jedine uznavam
Martin
Androidu slábne led .. ale stejně jediný značky který kupuju jsou ty západní nebo Nokia
Jeddiný značky co stojí za řeč jsou Dell,Nokia a HP toť vše a možná Apple
lada
Super! Moc se těším na WP 8.1.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze