Unikají zvěsti o Windows 8.1 Update 2 a Update 3

12

O tom, že se blíží aktualizace systému Windows 8.1, napovídá zvýšené množství spekulací a teorií, které se poslední dobou objevují. Ovšem zatím není známo, zda se objeví Windows 8.1 Update 2, Windows 8.2, nebo rovnou Windows 9, to si Microsoft nechává stále pro sebe.

Dle zdroje je Windows 8.1 Update 2 stále na scéně a měl by se dočkat vydání už v srpnu. Jak jsme minulý týden informovali, tak tato aktualizace má mít celkové tři gigabajty, ovšem jedná se o čistou instalaci, takže systém nezabere tolik místa a bude možné využívat i menší paměťové čipy. Je taktéž pravděpodobné, že se aktualizace bude jmenovat Windows 8.2, pokud tedy Microsoft poruší pojmenování „Update“.

Pokrok jde kupředu. Co přichystají následující verze Windows?

Další aktualizace má být Windows 8.1 Update 3, což by napovídalo tomu, že Microsoft zavádí u plnohodnotného operačního systému Windows stejný systém aktualizací jako u Windows Phone, tzv. GDR, jen tyto aktualizace pojmenoval Update. Pokud tomu tak je, tak této aktualizace bychom se měli dočkat na jaře roku 2015, ale to se zdá celkem nepravděpodobné, protože už ve třetím kvartálu bychom se měli dočkat verze Windows 9, která bude doprovázet typická „Preview“ verze, jenž předchází finální verzi systému.

Zdroje: neowin.net

Diskuze ke článku
mato company
www.mato-company.simplysite.com
jarda
Jaké zvěsti? :-) Bral bych nabídku start a ještě něco navíc. Microsoft něco vymyslí. :-) Mohla by být Cortana i v pc. Když zrovna není ženská, třeba by poradila, kde nějakou najít. :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze