Microsoft zjednodušuje aktualizaci na Windows 8.1

10

Pokud jste aktualizovali Windows 8 na novější Windows 8.1 zcela bez problémů, tak patříte mezi ty šťastlivce, jenž neměli s aktualizací problém. Velké množství uživatelů bohužel takové štěstí nemělo, ale to by měla opravit nová aktualizace, díky které už nebudete muset experimentovat a systém se aktualizuje sám.

S příchodem Windows 8.1 změnil Microsoft styl aktualizací na novější verze systému, které nyní probíhají pomocí Windows Store. Nevýhodou bylo, že tento způsob nebyl doposud příliš stabilní a na to musel Microsoft nějak zareagovat.

Windows 8.1 Update 1

Již dříve bylo vydáno několikero aktualizací, které umožnily aktualizovat systém na novější verzi, ale někteří uživatelé stále měli problém. Ten by měla vyřešit nejnovější aktualizace, která dokonce systém aktualizuje automaticky. Microsoft chce nejspíše snížit fragmentaci platformy a poskytnout všem uživatelům nejnovější verzi Windows, která poskytuje lepší uživatelský zážitek.

Zdroje: wpcentral.com

Diskuze ke článku
Fry
Pri väčšej aktualizácií sa vždy snažím inštalovať systém odznova s už obsiahnutou aktualizáciou, predídem tým spúste problémov, robí tam to tak pri mobilnom OS a aj na desktope...
Fry
???
pavel šmid
pavel šmid
Tak to sem zvědavej co nám nachista Windows pro htc uvidíme,zatím aktualizace se nainstaluje bez problémů :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze