Withings ukázal další chytré hodinky: Activité Steel

3

Chytrých hodinek je na trhu spoustu –liší se různými operačními systémy i kompatibilitou. Withings se ale drží stále stejného principu. Jednoduché, elegantní hodinky bez displeje, ale se starým dobrým ručičkovým systémem a možností měřit téměř všechny aktivity, ať už jdete na celodenní túru či si zaplavat. Již tradičně podporují operační systémy Android a iOS.

O tom, že Withings připravuje další hodinky se již spekulovalo další dobu a nyní se k Activité a Activité Pop přidal ještě jeden model. Jedná se o Withings Activité Steel. Koncept sportovně elegantních hodinek, který si Withings, až na výjimku PulseOx stále zachovává a hodí se pro jakoukoliv příležitost. Hodinky kombinují atraktivní ocel s jednoduchým černým silikonovým páskem a tradičním kovovým zapínáním, jejichž celková hmotnost se zastavila na vcelku tradičních 37 gramech.

Withings Activité Steel

TIP: Withings Activité Pop naživo: chytré hodinky s výdrží 8 měsíců (video)

Jak již bylo řečeno, hodinky jsou kompatibilní jak s iOS, tak s Androidem a ctí funkce řady Activité. Hodinky umí měřit kroky a ušlou vzdálenost, ať už jdete jen do práce nebo na túru do přírody. Monitorování běhu je samozřejmostí. Hodinky také sledují váš spánek od času, který potřebujete k usnutí přes trvání spánku a spánkové cykly až po ukončení nebo přerušení spánkového rytmu. Nesmí chybět ani schopnost vás probudit jemnými vibracemi.

Withings Activité Steel

TIP: Recenze Withings Activité – Když je design v hlavní roli

Hodinky také nepostrádají vodotěsnost až do 50metrové hloubky, takže budou vděčným přítelem i při plavání, při kterém počítají jak spálené kalorie, tak i dobu trvání. Samotné činnosti vyjma spánku jsou hodinky samy schopny rozpoznat, a odpadá tak zdlouhavé nastavování aktivit. Všechny informace o vašem pohybu a spánku se ukládají do vašeho mobilního telefonu, se kterým jsou hodinky spojeny přes Bluetooth 4.0.

Hodinky stojí téměř 170 euro, což je po přepočtu přibližně 4 500 Kč bez DPH. Dostupné budou od 25. listopadu.

Technické parametry Withings Activité Steel

Kompletní specifikace
Konstrukce36,3 × ? × 11,5 mm, 37 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
Displejbez displeje, ?" (? × ? px), tvar: kruhový
Systém?, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ne
Akumulátor? mAh, nabíjení: ?
Dostupnostlistopad 2015, 4 500 Kč

Zdroje: withings.com

Diskuze ke článku
Lukáš M.
Objednáno. Activité Pop nosím skoro rok a naprostá spokojenost. :-) Neosloví každého, ale hledáte-li elegantní hodinky a sport tracker v jednom, je to jasná volba.
mental.disease
"Hodinky také nepostrádají vodotěsnost až do 50 metrové hloubky.."
Žial vodeodolnosť 50m/5ATM/5BAR znamená, akurát tak dážď, umývanie rúk, sprchovanie.
V 50 metrovej hĺbke by praskli

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze