Withings Activité Pop naživo: chytré hodinky s výdrží 8 měsíců (video)

Společnost Withings již nabízí chytré hodinky Activité, ty však s cenou 450 dolarů mohou být pro mnohé vcelku drahým doplňkem. Společnost tak představila další model Activite Pop, který srazil cenu na třetinu. Přesto dokáže monitorovat vaše aktivity a navíc vydrží velmi dlouho na nabití. Přečtěte si naše první dojmy a prohlédněte video.

Withings Activité Pop – první pohled z CES 2015

Hodinky Withings Activité byste na první pohled jen těžko rozeznali od běžných hodinek, které na svých rukách nosíme již desítky let. Jsou však spojeny s vaším chytrým telefonem, což je pro jejich plnohodnotné fungování důležité. Nenachází se na nich žádný digitální displej. Čas je ukazován formou dvou ručiček. Třetí ručička vás následně informuje, z jaké části jste splnili váš denní cíl aktivit. Další informace získáte až nahlédnutím do příslušné aplikace na vašem telefonu.

Withings Activité Pop

První generace chytrých hodinek Withings Activité se safírovým sklíčkem a exkluzivním vzhledem vzbudila zaslouženě pozornost, s cenovkou kolem 10 tisíc korun ale nebyly pro každého. Withings nyní uvádí levnější alternativu s přídomkem Pop. Nevypadají tak exkluzivně, tělo je plastové a pásek pryžový, stále jsou to ale elegantní a klasicky vyhlížející náramkové hodinky. Sází na svěží barvy a mladší uživatele.

Withings Activité Pop

Funkčně se ale nijak neliší. Nemají displej, čas ukazují klasicky pomocí ručiček, ale dokáží celý den počítat kroky a další aktivity, v noci sledovat spánek a můžete si na nich nastavit i buzení vibracemi. Aplikace ve smartphonu je navíc velmi propracovaná. A co je nejlepší, při aktivním denním používání vydrží baterie 8 měsíců a poté ji jednoduše vyměníte za jinou standardní baterii do hodinek.

Pro srovnání - takto vypadají původní dražší Withings Activité

Potěší, že hodinky jsou voděodolné do 30 metrů. Do prodeje by Withings Activite Pop měly vstoupit v omezeném množství již dnes, a to za 150 dolarů (přibližně 3 000 Kč bez daně). Klasické zahájení prodeje je v plánu v průběhu března 2015.

Technické parametry Withings Activité Pop

Kompletní specifikace
Konstrukce36,3 × 36,3 × 11,5 mm, 37 g, odolnost: ano
Pásekkožený, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: přezka
Displejbez displeje, ?" (? × ? px), tvar: kruhový
Systém?, kompatibilní s: iOS
Datové funkceBluetooth: 3.1, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ne
Akumulátor? mAh, nabíjení: ?
Dostupnostleden 2015, 3 500 Kč

Zdroje: withings.com,

Diskuze ke článku
Erda
To je přesně ono! Nechci debilně vypadající hodinky, na kterých bude navigace a budu moct opovídat a psát maily a články.. :-)
Chci aby mě hodinky representovaly a aby vypadaly pěkně. Doma v klidu si pak rád prohlédnu všechny možné údaje, kterých je v tomto modelu hodně. Aplikace vypadá pěkně a moc oceňuji budení vybracema!
Za mě palec nahoru.. i ta cena je přátelská.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze