Vylepšili jsme vyhledávání. Zkuste ho!

1

Pravidelně vylepšujeme mobilenet.cz tak, aby se vám web používal co možná nejpohodlněji. Každý den vás zásobujeme aktuálními články, recenzemi a zajímavostmi, ale důležité je také všechny vydané materiály vyhledat rychle a pohodlně zpětně. A přesně na to jsme se nyní zaměřili. Co jsme tedy vylepšili?

Chcete najít něco konkrétního o mobilním telefonu, tabletu, chytrých hodinkách nebo čemkoliv, o čem jsme psali v minulosti? Použijte hledání a za pár vteřin už si můžete přečíst a prohlédnout to, co vás zajímá. Do vyhledávacího pole v horním menu napište to, co hledáte. Třeba název telefonu – dejme tomu jen „Xperia“.

Prakticky se vám hned zobrazí výsledky vyhledávání v našich katalozích mobilních telefonů, tabletů i wearables, odkud se hned můžete prokliknout na konkrétní profil daného modelu, kde pak naleznete veškeré specifikace, články, fotografie i videa a v neposlední řadě i diskuzi k danému modelu. Stačí ale ve výsledcích vyhledávání sjet o trochu níže a zobrazí se vám okamžitě výsledky vyhledávání v článcích. Díky enginu od Googlu je vyhledávání výrazně rychlejší a přidali jsme nově také záložku recenze. Díky tomu se rychle dostanete přímo k recenzím obsahující zadaný řetězec.

Nedávno jsme rovněž spustili katalog wearables, který postupně plním novými výrobky. Další vylepšení a novinky pro vás již připravujeme.

Vyhledávání na mobilenet.cz
Diskuze ke článku
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Mám takový tip na vylepšovák - přidejte tam kritéria - např. ''podle data'' ''podle relevance'' atp. Když např. hledám nějaké novější recenze TELEFONŮ Lenovo, napíšu Lenovo a... lavina článku tabletů, notebooků... z roku 2014, 2013... prostě nepřehledná změť.

Jinak je jenom dobře, že na sobě pracujete a zlepšujete se, jen tak dál!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze