T-Mobile nabízí vylepšené a zvýhodněné aplikace

7

T-Mobile přináší od 1. června svým zákazníkům tři novinky ze světa aplikací. Zdarma tak můžete získat prémiovou verzi aplikace Spendee, aplikaci na myšlenkové mapy SipleMind s 30% slevou pro operační systém Android nebo vylepšenou aplikaci Snadněji, která zjednodušuje používání tabletu.

Jeden ze tří největších tuzemských operátorů T-Mobile přináší pro své zákazníky čas od času várku výhodnějších aplikací a akce na různé slevy. Nyní přišel s nabídkou třech aplikací, které můžete získat buď zdarma, nebo výhodněji.

Jedna z těchto aplikací je Spendee. Ta spravuje osobní, rodinné i firemní finance. Jednoduchým vkládáním transakcí do různých kategorií máte pak přehled o stavu financí. K transakci lze přidat fotku, popisek či kategorii. Nastavit si můžete i očekávané výdaje a příjmy a následně vše vyexportovat. Zákazníci T-Mobile ji od dnešního dne až do 31. 12. 2015 mohou získat na 12 měsíců zdarma.

Aplikace Spendee

Stáhnout Spendee

Google Play (zdarma) App Store

Další aplikací je SimpleMind. Je to praktická aplikace na tvorbu myšlenkových map, kterou operátor přeložil do češtiny a svým zákazníkům ji přináší s 30% slevou ve verzi Premium pro Android zařízení. Sleva v tomto případě potrvá do 14. 6. 2015.

Stáhnout SimpleMind

Google Play

Do třetice operátor T-Mobile vylepšil aplikaci Snadněji, jež například seniorům zjednoduší používání tabletu. Umožní například vytáhnout na plochu nejdůležitější kontakty, aplikace a oblíbené webové stránky, také písmo je znatelně větší. Nově přináší možnost vzdáleného nahrávání fotek nebo fotorámeček, který se automaticky spustí po minutě nečinnosti v nabíječce.

Stáhnout Snadněji

Google Play (zdarma)

Zdroje: t-press.cz

Diskuze ke článku
Romik
Jo a pozor u Tmobilu vám pak vypnou internet a 12mesicu u nich určitě není 1 rok. Tak bacha na ně. ;)
Redmarx
Dost ubohe aplikace, takhle si posramocenou povest po minulem tydnu, kdy udelali prasarnu s daty, ze to nema obdoby, rozhodne nevylepsi.
Šaman
To s daty je celkovy problem pokur.enych operatoru...zvazuji nakup preipad karty ze zahranici..Operatori vedi ze data jsou na prvnjm miste a snazi se s lidi zdimat co to jde....Ten kdo todle vymyslel at sere ježky...zm.di

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze