Vyhrajte Honor 200 Pro v naší nové soutěži!

Vyhrajte Honor 200 Pro v naší nové soutěži!
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Již dnes můžete sledovat mobilecast #special, tentokrát na vlně s Honorem
  • Podrobně se pobavíme o Honoru 200 Pro
  • Startujeme v 16:00 hod., pořadem vás bude provázet Ioannis Papadopoulos a náš host z Honoru, Martin Pipek

Jak už od nás víte, dnes startuje mobilecast #special, tentokrát na vlně s Honorem. Podrobně si rozebereme Honor 200 Pro, ale jen o povídání to tentokrát nebude...

Budete totiž moci soutěžit právě o smartphone Honor 200 Pro! Tato novinka zaujme opravdu povedeným AMOLED displejem s jasem až 4 000 nitů, podporováno je velmi rychlé drátové nabíjení o výkonu 100 W a 66W bezdrátové nabíjení. Kompletně nabito tak máte za zhruba 40 minut. O výkon se stará 4nm čipset Snapdragon 8s Gen 3, který obstará i ty nejnáročnější požadavky.

Soutěžní otázka padne právě v dnešním mobilecastu #special – ano, jinde se ji nedozvíte, tak nás nezapomeňte sledovat. Pokud na ni budete znát odpověď, stačí ji zanést do formuláře a rázem se zařadíte do slosování o Honor 200 Pro. A to už je pořádná motivace, co myslíte? Výhodu budou mít ti, kteří nás budou sledovat naživo, do slosování budou zařazeni hned dvakrát.

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále!
  2. Sledujte mobilenet.cz na Instagramu.
  3. Dnes, tedy v úterý 16. 7. 2024 od 16:00 hod. sledujte náš pořad mobilecast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na mobilenet.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku.
  4. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře (zde v článku). Pokud odpověď zašlete do konce vysílání, budete váš hlas započten celkem 2× a výrazně se tedy zvyšuje vaše šance na výhru.
  5. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, který bude kontaktován také e-mailem.

Soutěž probíhá od 16. 7. 2024 16:00 hod. do 30. 7. 2024 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde. Správnou odpověď můžete hledat také na stránkách společnosti Honor. Každý účastník může odeslat pouze jednu odpověď, duplicitní odpovědi budou smazány.

Soutěžní formulář

Pokud se vám formulář neukazuje, využijte tento odkaz

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!