Sledujte mobilecast #special! Zaměřeno na dlouhodobé zkušenosti s Honorem 200 Pro

+ soutěž
Sledujte mobilecast #special! Zaměřeno na dlouhodobé zkušenosti s Honorem 200 Pro
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Již dnes se můžete těšit na #mobilecast special, tentokrát na vlně s Honorem
  • Pořadem vás budou provázet Ioannis Papadopoulos a Martin Pipek
  • Rozebereme si nejnovější Honor 200 Pro, který máme v redakci již pár týdnů
  • Sledovat mobilecast #special se vyplatí, i tentokrát totiž budeme soutěžit!

200 Pro je stále žhavá novinka společnosti Honor, kterou jsme si v redakci za poslední týdny opravdu důkladně proklepli. Zvládli jsme připravit fototest, změřit rychlost nabíjení a samozřejmě připravit i podrobnou recenzi.

Vzhledem k tomu, že novinka zaujala nejen nás, ale i vás, rozhodli jsme se připravit pro vás mobilecast #special, který je zacílený právě na tuto zajímavou novinku.

Bude se i soutěžit

Hledáte další důvod, proč nás sledovat? V průběhu vysílání vyhlásíme soutěžní otázku, jeden z vás tak Honor 200 Pro získá zcela zdarma. Před začátkem vysílání se zde v článku objeví odkaz na soutěžní formulář, kdo nás bude sledovat naživo a správnou odpověď zaznamená v průběhu vysílání, bude mít dvojnásobnou šanci na výhru.

Kdy a kde?

Partnerem mobilecastu #special je společnost Honor. Pořadem mobilecast #special vás bude dnes od 16:00 hod. provázet Ioannis Papadopoulos a marketingový ředitel společnosti Honor, Martin Pipek. Sledovat nás můžete přímo zde v článku ve vloženém streamu, případně přímo na YouTube. Těšíme se na vás!

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!