Vyhrajte Honor 90 v naší nové soutěži!

Vyhrajte Honor 90 v naší nové soutěži!
Fotografie: Martin Pultzner, mobilenet.cz
  • Již dnes můžete sledovat mobilecast #special, tentokrát na vlně s Honorem
  • Podrobně se pobavíme o všech smartphonech roku 2023
  • Startujeme v 18:00 hod., pořadem vás bude provázet Ioannis Papadopoulos a Petr Vojtěch

Jak už od nás víte, dnes startuje mobilecast #special, tentokrát na vlně s Honorem. Podrobně si rozebereme všechny smartphony Honoru roku 2023, zaměříme se na aktuální slevy, ale jen o povídání to tentokrát nebude...

Budete totiž moci soutěžit o smartphone Honor 90! Tahle letošní novinka má skvělý 200Mpx fotoaparát pro dokonalé fotky a zaoblený displej s funkcemi na ochranu očí, který vás ohromí až miliardou barev. Honor 90 je navíc praktický – díky velké baterii dlouho vydrží a vložit do něj můžete 2 nano SIM karty. Zjistěte více v naší recenzi, kde najdete i správnou odpověď na soutěžní otázku.

Soutěžní otázka padne právě v dnešním mobilecastu #special – ano, jinde se ji nedozvíte, tak nás nezapomeňte sledovat. Pokud na ni budete znát odpověď, stačí ji zanést do formuláře zde v článku a rázem se zařadíte do slosování o Honor 90. A to už je pořádná motivace, co myslíte?

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále!
  2. Sledujte mobilenet.cz na Instagramu.
  3. Dnes, tedy v úterý 14. 11. 2023 od 18:00 hod. sledujte náš pořad mobilecast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na mobilenet.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku.
  4. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře (zde v článku). Pokud odpověď zašlete do 20:00 hod. dnešního dne (14. 11. 2023), budete váš hlas započten celkem 3× a výrazně se tedy zvyšuje vaše šance na výhru.
  5. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, který bude kontaktován také e-mailem.

Soutěž probíhá od 14. 11. 2023 18:00 hod. do 28. 11. 2023 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde. Správnou odpověď můžete hledat také na stránkách společnosti Honor. Každý účastník může odeslat pouze jednu odpověď, duplicitní odpovědi budou smazány.

Soutěžní formulář

Pokud se vám formulář neukazuje, využijte tento odkaz

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!