Vyhrajte chytré fitness náramky Honor Band 6 v naší nové soutěži!

Vyhrajte chytré fitness náramky Honor Band 6 v naší nové soutěži!
Fotografie: hihonor
  • V naší nové soutěži si zahrajeme hned o tři tyto chytré náramky
  • Stačí odpovědět na jednu soutěžní otázku a mít trochu štěstí
  • Soutěž potrvá týden, během kterého se můžete účastnit

Další soutěž mobilenet.cz je tu! Tentokrát mohou hned 3 z vás získat chytrý fitness náramek Honor Band 6. Jako vždy to bude snadné, stačí nás odebírat na Instagramu a odpovědět na jednu soutěžní otázku.

O co hrajeme?

Honor Band 6 se může pochlubit skleněným a vysoce odolným AMOLED displejem s jasnými barvami a rozlišením 194 × 368 pixelů. Je až o 148 % větší v porovnání s předchozí generací. Vhod příjde určitě i povrchová úprava proti otiskům prstů. Honor Band 6 zaujme elegantním designem doplněným stylovým logem na levé straně a praktickým bočním tlačítkem na pravé straně. Celodenní pohodlí je jistota díky velmi příjemnému silikonovému řemínku ve třech módních barvách: Meteorite Black, Sandstone Grey a Coral Pink.

V rámci našeho testování jsme Honor Band 6 často chválili

Díky pokročilému monitorování zdraví je Band 6 skvělým parťákem pro všechny do každé situace, ať jde o management vlastního zdraví nebo monitorování tréninku. Sledovat můžete například hladinu kyslíku v krvi (SpO2), který může velmi dobře napovědět, jestli nemám potíže s dýcháním, a případně tak odhalit první příznky covidu.

Hodí se i pokročilá technologie sledování spánku TruSleep. Díky ní si zaznamenáváte všechna data včetně doby hlubokého spánku, lehkého spánku, REM spánku a bdění. Na základně toho pak poskytuje osobní vyhodnocení a návrhy, jak kvalitu spánku vylepšit.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí nás odebírat na Instagramu a správně zodpovědět jedinou soutěžní otázku. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Tentokrát je šance na výhru rovnou trojnásobná, protože rozdáváme tři náramky pro tři výherce. Správnou odpověď můžete nalézt na stránkách společnosti Honor.

Soutěž probíhá od 11. 6. 2021 20:00 hod. do 18. 6. 2021 23:59 hod., tedy jeden celý týden! Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!