Vyhrajte Huawei Watch Fit 3 v naší nové soutěži!

Vyhrajte Huawei Watch Fit 3 v naší nové soutěži!
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • V nové soutěži můžete získat chytré hodinky Watch Fit 3 od Huawei
  • Zaujmou luxusním designem i pokročilými zdravotními a sportovními funkcemi
  • Stačí odpovědět na jednu soutěžní otázku, vyhlášení proběhne za dva týdny

Naše nedávná recenze Huawei Watch Fit 3 odhalila, že nová generace Watch Fit rozhodně má co nabídnout. O to větší radost máme, že jeden z vás může hodinky získat v naší nové soutěži, stačí přitom správně zodpovědět jednu soutěžní otázku! Losování proběhne již za dva týdny, tak vám již nyní držíme palce.

O co hrajeme?

Hodinky Huawei Watch Fit 3 mění po čtyřech letech obdélníkový ciferník předchozích generací na nový univerzální a nadčasový čtvercový design. Displej i tělo z hliníkové slitiny si ale stále ponechávají zaoblené hrany. Na boku těla však uživatelé nově najdou barevnou korunku. Při výběru řemínků mohou uživatelé vybírat z pestré nabídky barev i materiálů šetrných k pokožce, od prodyšného šedého nylonového řemínku s žakárovým tkaním až po měkký kožený řemínek.

Huawei Watch 3 Fit

S hmotností pouhých 26 g a tloušťkou 9,9 mm 1 se jedná o dosud nejlehčí a nejtenčí hranaté chytré hodinky Huawei. Jejich ultralehký 1,82palcový displej AMOLED 2.5D dosahuje téměř 78% poměru obrazovky k tělu a nabízí o 10 % větší zobrazovací plochu. Uživatel tak získá skvělý vizuální zážitek hned na zápěstí. Rozšířená obrazovka také umožňuje maximální jas 1500 nitů a automaticky se přizpůsobuje prostředí uživatele, čímž zajišťuje optimální viditelnost za zhoršených nebo příliš jasných světelných podmínek.

Nový model hodinek komplexně vylepšuje své sportovní funkce. Zaměřuje se zejména na oblasti uživatelských návyků, kterými jsou stravování a pohyb. Aplikace Stay Fit byla vylepšena tak, aby uživatelům pomohla zdravěji jíst. Obsahuje aktualizovanou globální databázi potravin a jejich kalorií, a poskytuje nutriční analýzu na podporu vyvážené stravy. Nedílnou součástí zdravého životního stylu je i pohyb. Díky nové funkci Smart Suggestion, dokážou hodinky uživatele povzbudit k větší aktivitě.

Jak hrát a vyhrát?

Je to snadné, jako vždy. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a doplnit své kontaktní údaje. Soutěž trvá od 27. 5. 2024 20:00 hod. do 10. 6. 2024 23:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme.

Abyste nepřišli o žádnou novinku, doporučujeme sledovat náš Instagram. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde. Odpověď na soutěžní otázku hledejte v naší recenzi, další podrobnosti o Huawei Watch Fit 3 hledejte na stránkách Huawei.

Soutěžní formulář


Formulář se vám nezobrazuje? Využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!