Česká aplikace Fitify je nově k dispozici i na chytrých hodinkách od Huawei

Česká aplikace Fitify je nově k dispozici i na chytrých hodinkách od Huawei
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Fitify obsahuje databázi více než 900 cvičení
  • Huawei má v plánu počet aplikací třetích stran rozšiřovat

Huawei uvedl pro své chytré hodinky populární fitness aplikaci Fitify, která je určena pro tréninky bez nutnosti jakéhokoliv dodatečného vybavení. Fitify se tak stala první evropskou aplikací třetí strany, kterou lze na nositelnou elektroniku Huawei nainstalovat. Nativní aplikace Fitify je ke stažení také v rychle se rozšiřujícím virtuálním obchodu AppGallery.

Je to poprvé, co vývojáři z regionu CEE & Nordic vydali aplikaci pro nositelná zařízení Huawei. Česká aplikace Fitify je zároveň i první svého druhu v kategorii fitness a zdraví mimo Čínu. Uvedení aplikace na Watch GT2 Pro má pro Huawei představovat milník dokazující fakt, že společnost je připravena integrovat aplikace třetích stran pro svou náramkovou nositelnou elektroniku celosvětově.

Huawei Watch GT2 Pro 46 mm

Rozměry53,6 × 46,7 × 11,4 mm, 53 g
DisplejAMOLED, 1,39" (454 × 454 px)
Fotoaparát
Procesor
PaměťRAM: 32 MB, úložiště: 4 GBne
Akumulátor455 mAh, doba nabíjení: 1:00 hodin

Seznamte se s Fitify

Fitify kombinuje fyzioterapeutické a sportovní vědecké znalosti s AI a informatikou, aby uživateli poskytovala na nositelném zařízení nebo telefonu trénink přizpůsobený na míru.

Rodokmen aplikace mluví sám za sebe. S databází více než 900 cvičení (má největší databázi typů cvičení v rámci AppGallery) a 200 miliony dokončených tréninků nyní Fitify pomáhá dostat se do formy více než 10 milionům uživatelů ve více než 170 zemích světa v celkem 18 jazycích včetně češtiny. Po každém cvičení aplikace kombinuje zpětnou vazbu uživatele s vlastní umělou inteligencí a optimalizuje jeho další fitness výsledky. Společnost odhaduje, že v loňském roce napomohla spálení 26 miliard kalorií.

Otevření aplikacím třetích stran

Vydáním aplikace Fitify pro svá nositelná zařízení dává Huawei jasně najevo odhodlání spolupracovat s vývojáři a značkami na dalších aplikacích v neustále rostoucím portfoliu nositelné elektroniky. Zatímco dříve byla nositelná zařízení Huawei obvykle distribuována s předinstalovanými aplikacemi vlastní výroby, po uvedení Huawei Watch GT2 Pro loni v září je společnost nyní otevřena značkám a poskytovatelům obsahu pro vývoj aplikací třetích stran.

Vstříc vývojářům

V rámci integrace do AppGallery využili vývojáři Fitify pět integračních sad vyvinutých v HMS (Huawei Mobile Services). Patří mezi ně:

  • Account Kit, který poskytuje vývojářům jednoduché, bezpečné a rychlé přihlášení a autorizaci
  • In-App-purchases Kit, který usnadňuje nákupy virtuálních produktů a umožňuje snadnou platbu
  • Analytics Kit nabízí bohatou škálu přednastavených analytických modelů, které vývojářům pomáhají získat hlubší přehled o uživatelích, produktech a obsahu
  • Wear Engine usnadňuje sdílení funkcí a služeb mezi telefonem a nositelnou elektronikou a zaručuje tak bohaté interaktivní zážitky

Vývojáře aplikace Fitify inspirovala ke spolupráci s Huawei rychle rostoucí globální uživatelská základna firmy i samotný potenciál nositelných zařízení Huawei. Martin Mazanec, generální ředitel společnosti Fitify, k tomu říká: „Představení Fitify v AppGallery bylo jedním z našich milníků. Vidíme obrovský potenciál v oslovení neustále rostoucího počtu uživatelů Huawei a těšíme se na další spolupráci.

Stáhnout Fitify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze