Výherci fitness náramků Xiaomi Mi Band 4 se stávají...

Výherci fitness náramků Xiaomi Mi Band 4 se stávají...
  • V bleskové soutěži na mobilenet.cz jste mohli soutěžit o skvělý fitness náramek Mi Band 4
  • 3 kusy náramku pro 3 z vás do soutěže věnoval obchod Mobil Pohotovost
  • Dnes se podíváme na to, kdo povedené Xiaomi fitness náramky získal

Sledovat mobilenet.cz se vyplatí, což dokázala i naše blesková soutěž o tři kusy fitness náramku Mi Band 4, které do soutěže věnovala společnost Mobil Pohotovost. Tentokrát to nebylo ani o znalostech, do soutěže se mohl zapojit každý, kdo začal sledovat instagramové profily mobilenetcz a mobilpohotovostcz. Pak už jen stačilo doplnit, s kým byste náramek nejraději testovali a také proč.

Za váš zájem o soutěž děkujeme, jako vždy se vás zúčastnilo velké množství. A vzhledem k tomu, že si vaší přízně vážíme, máme dárek i pro ty, kteří dnes nevyhrají. Pro 10 nejrychlejších jsme si totiž připravili 10 % slevu na nákup fitness náramku Mi Band 4, který stačí použít v košíku při nákupu na webu MobilPohotovost.cz. Zde stačí zadat kód miband4mobilenet.

Vyhlášení

Výherci jsou tentokrát tři a naší milou povinností je je odtajnit... Tedy, hned po připomenutí hlavních předností Xiaomi Mi Band 4.

Hlavní inovací oproti předchůdci je barevný displej typu AMOLED s úhlopříčkou 0,95 palce. Je dotykový a o celých 40 % procent větší, takže se na něj vejde více informací. Je krytý 2.5D ochranným sklíčkem. Voděodolnost byla stanovena na 5ATM/50 metrů.

Xiaomi Mi Band 4

Mi Band 4 je vybaven šestiosým senzorem pro snímání nejrůznějších sportovních aktivit a také kvality spánku. Nechybí ani senzor tepu a mikrofon pro ovládání hlasového asistenta. K připojení k telefonu poslouží Bluetooth 5.0.

Výherci se stávají...

Marek Kubeš, Nikola Hermanová a Jindřich Teplý, kterým tímto srdečně blahopřejme!

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!