Vyhrajte Xiaomi Mi Band 4

Vyhrajte Xiaomi Mi Band 4
  • Ve spolupráci s Mobil Pohotovostí jsme si pro vás připravili bleskovou soutěž
  • Tentokrát můžete vyhrát tři kusy chytrého náramku Xiaomi Mi Band 4
  • Stačí odebírat mobilenetcz a mobilpohotovostcz na Instagramu a říci, co se vám na náramku líbí nejvíce

Chytrý náramek Mi Band 4 je žhavou novinkou a díky spolupráci mobilenet.cz a prodejce Mobil Pohotovost nově můžete tento náramek získat zcela zdarma. Stačí se zúčastnit naší soutěže.

Hlavní inovací oproti předchůdci je barevný displej typu AMOLED s úhlopříčkou 0,95 palce. Je dotykový a o celých 40 % procent větší, takže se na něj vejde více informací. Je krytý 2.5D ochranným sklíčkem. Na výběr máte 60 barev náramků a také speciální edici Avengers. Voděodolnost byla stanovena na 5ATM/50 metrů.

Xiaomi Mi Band 4

Mi Band 4 je vybaven šestiosým senzorem pro snímání nejrůznějších sportovních aktivit a také kvality spánku. Nechybí ani senzor tepu a mikrofon pro ovládání hlasového asistenta. K připojení k telefonu poslouží Bluetooth 5.0.

Jak hrát a vyhrát?

Tentokrát to nebude o otázkách, ale o jednoduchém sledování. Stačí navštívit instagramové profily mobilenetcz a mobilpohotovostcz a oba profily začít sledovat (dát follow). Důležité je také označit jednoho kamaráda, se kterým byste vyrazili Mi Band 4 testovat a připsat důvod proč. Následně se vrátíte zde do článku a vyplníte krátký formulář, který se stane vaší vstupenkou do soutěže.

Pro účast v soutěži je tedy nezbytné odebírat obsah instagramových profilů mobilenetcz a mobilpohotovostcz. Jen sledující obou profilů mohou být zařazeni do slosování o Xiaomi Mi Band 4.

Pravidla soutěže

  • do soutěže může být zařazen pouze ten soutěžící, který do soutěžního formuláře vyplní odpověď na otázku, své jméno, e-mailovou adresu, název osobního instagramového profilu a odsouhlasí plné znění pravidel;
  • účast v soutěži je podmíněna odběrem instagramových profilů mobilenetcz a mobilpohotovostcz, což soutěžící stvrzuje zadáním svého osobního instagramového profilu v soutěžním formuláři;
  • soutěž probíhá od 30. 7. 2018 12:00 hodin do 31. 7. 2019 23:59 hodin.;
  • každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou – duplicitní a podvodné záznamy budou mazány;
  • výherce bude určen náhodným losováním
  • výhra v soutěži je následující: 3 kusy Xiaomi Mi Band 4 (každý výherce může získat jeden kus)
  • obecné znění pravidel serveru mobilenet.cz naleznete zde

Soutěžní formulář

Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje správně, využijte následujícího odkazu.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!