Vodafone vylepšuje tarify pro osoby se zdravotním postižením

Vodafone vylepšuje tarify pro osoby se zdravotním postižením
Fotografie: vodafone.cz
  • Vodafone zvýhodněnou nabídku rozšířil o pevný internet a televizi
  • K jednomu z tarifů přidává Chat Pass zdarma

Na základě průzkumu o potřebách lidí se zdravotním omezením Vodafone vylepšuje své tarify pro OZP a zvýhodněnou nabídku rozšířil o pevný internet a televizi. K jednomu z tarifů navíc přidává Chat Pass zdarma, díky kterému zákazníci nespotřebovávají data při chatovaní. Nová nabídka pomůže lidem, kteří se i kvůli koronaviru dostali do větší sociální izolace.

Pro držitele průkazu ZTP, ZTP/P a osoby závislé na pomoci ve II., III. a IV. stupni už loni připravil tarif za poloviční cenu: 549,50 korun měsíčně. V ceně bylo a nadále je neomezené volání i SMS, 1 000 minut do zahraničí, roaming v EU a 40 GB dat (20 GB je třeba každý měsíc aktivovat v aplikaci Můj Vodafone).

Letos nabídku rozšiřuje o neomezený tarif za 599 Kč měsíčně k internetu na doma. A k nejlevnějšímu základnímu tarifu, který stojí 299 Kč měsíčně, přidává Vodafone navíc Chat Pass zdarma. Díky tomu se zákazníkům nepočítají data při chatování třeba v aplikaci WhatsApp nebo Skype.

Nově Wi-Fi na doma a Vodafone TV

Kromě přenosné Wi-Fi nabízí pro zákazníky se zdravotním postižením, kteří nemají doma kabelové připojení Wi-Fi na doma s neomezeným objemem dat za 359 Kč měsíčně fungující na 4G LTE. Navíc přidává nabídku Vodafone TV Komfort se 110 programy za 289 Kč měsíčně.

Na stávající i nové zákazníky se zdravotním postižením čeká také nový redesignovaný web, kde je možné všechny služby pořídit online. Více informací najedete na vodafone.cz/ztp.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze