Vodafone podpoří i učitele. Nabídne jim výhodný neomezený mobilní tarif

Vodafone podpoří i učitele. Nabídne jim výhodný neomezený mobilní tarif
Fotografie: pixabay.com
  • Učitelé mohou u Vodafonu získat balíček internetového připojení za zvýhodněných podmínek
  • Za cenu 599 korun získají tarif Vodafone Neomezený a k tomu pevné připojení na 3 měsíce zcela zdarma

Vodafone se rozhodl, jak informuje v tiskové zprávě, podpořit i učitele, na kterých on-line výuka stojí. Jsou to oni, kdo se musí v této náročné době vypořádat s adaptací obsahu na nové podmínky, ale především s dlouhodobě změněnou formou výuky, která je organizačně, ale i psychicky velmi náročná. A navíc od nich vyžaduje technickou připravenost, ke které patří především kvalitní internetové připojení. S ním totiž výuka celých tříd stojí a padá.

Sledujeme, jak se mění požadavky našich zákazníků v této náročné koronavirové době a vycházíme jim podle aktuální situace vstříc. Studenty ve vzdělávání podporujeme dlouhodobě, ale zdá se nám, že se obecně trochu zapomíná na učitele. Také oni se musí vypořádat s novým způsobem výuky a jsou to především oni, kdo potřebuje opravdu kvalitní připojení k internetu a být flexibilní. Proto jim přinášíme neomezený mobilní tarif společně s pevným připojením zdarma, se kterými mohou vyučovat spolehlivě a prakticky odkudkoliv,“ říká Simona Lišková, ředitelka marketingu Vodafonu.


Jde o kombinovaný balíček: tarif Vodafone neomezený za cenu 599 korun měsíčně, který obsahuje neomezené volání, neomezené SMS i neomezený objem přenesených dat s rychlostí až 10 Mb/s. K tomu pak učitel získá pevné připojení na 3 měsíce zcela zdarma.

Velmi oceňuji, že Vodafone myslí nejen na žáky, ale rovněž na učitele, kteří se věnují on-line výuce,“ říká Radek Sárközi, prezident spolku Pedagogická komora. „Určitě přivítají pevné připojení k internetu zdarma a využijí neomezený objem dat, SMS i volání,“ dodává. Učitel, který bude chtít nabídku využít, potvrdí při objednání tarifu skutečnost, že je učitelem. Tarif tak budou moci využít úplně všichni učitelé.

Nabídka pro učitele bude platná od čtvrtka 12. listopadu do konce letošního roku a dostupná bude pouze v on-line nabídce.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze