Vodafone prodlužuje nejvýhodnější nabídku pro studenty. Vše neomezeně za 599 Kč

5
Vodafone prodlužuje nejvýhodnější nabídku pro studenty. Vše neomezeně za 599 Kč
Fotografie: Vodafone
  • Tarif s neomezenými daty i voláním a SMS za pouhých 599 korun měsíčně pro studenty neskončí s akční cenou 31. října, ale stane se dlouhodobou součástí nabídky od Vodafonu
  • Ten pomocí platformy #jetovtobě už roky studenty podporuje a nyní reaguje na pandemii koronaviru, kdy chce také usnadnit přístup k distančnímu vzdělávání
  • Zájem o studentský tarif v posledním měsíci výrazně překonal firemní očekávání

Společnost Vodafone v září informovala o omezené akční nabídce pro studenty, kdy původní nabídku rozšířil druhý studentský tarif: #jetovtobě Neomezený. Šlo o neomezená data i volání a SMS za 599 korun měsíčně. Nově bude tento tarif součástí dlouhodobé nabídky. Kdo chce tarif využívat, musí splnit dvě podmínky: mít průkaz ISIC a být ve věku do 26 let.

Rozhodli jsme se vyhovět změněným potřebám studentů a podpořit je i v současné nelehké situaci. Školy jsou zavřené a důležitost distančního vzdělávání dramaticky vzrostla. Zároveň zájem o tarif překonal naše očekávání a chceme dát možnost zařídit si tento tarif všem, kteří to například v časově omezené akci nestihli,“ říká Tereza Bernardová, která má platformu #jetovtobě ve Vodafonu na starost.

S pomocí průkazů ISIC nebo ISIC SCHOLAR, které dávají prezenčním studentům spoustu výhod, mohou nabídku využít nejen vysokoškoláci, ale i žáci základních a středních škol. Ve druhé vlně pandemie přitom Vodafone podporuje nejen studenty, ale také například seniory a sociálně slabé rodiny.

Dva studentské tarify

Tarif #jetovtobě před letošním zářím nabízel neomezené volání i SMS, Social Pass (neomezené datování v aplikacích, jako je Instagram, Facebook, Twitter a podobně) a k tomu 15 GB dat za 499 korun měsíčně. Původní a stále platný tarif doplnila nově nabídka #jetovtobě Neomezený za 599 korun, která kromě neomezeného volání a SMS obsahuje i neomezený objem dat s rychlostí stahování až 10 Mb/s.

Diskuze ke článku
Petr Bouma
Petr Bouma
Já čekám, kdy operátorům dojde, že krom VŠ studentů. tak málo kdo si může dovolit platit 600 měsíčně.. Ano i 400 měsíčně za studentský tarif je dost.. Vážně nechápu, jak může být tak těžké mít nějakou variantu za 200 Kč měsíčně, alespoň pro ty studenty..
Vojtulee M.
Vojtulee M.
Jako by to tak nemělo být už od začátku.
thomaschek007
thomaschek007
Tak opet "neomezeny" po vodafonovsku na temer nepouzitelny 10mbit .... Mam to same o 25 korun levnej u tmobile s tim, ze 30GB je plnou rychlosti a az pak to klesne na 10mbit. Navic ma lepsi pokryti a rychlejsi sit nez vodafone.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze