Vodafone opět vylepšuje tarif pro osoby se zdravotním postižením

10
Vodafone opět vylepšuje tarif pro osoby se zdravotním postižením
Fotografie: vodafone.cz
  • Tarif se týkají držitelů průkazů ZTP a ZTP/P a osob závislých na pomoci ve II., III. a IV. stupni
  • Stojí 549,50 Kč měsíčně a nabídne neomezené volání a SMS, 1 000 minut volání do zahraniční a 30 GB dat

Vodafone oznámil, že na Mezinárodní den osob se zdravotním postižením vylepšil tarify pro držitele průkazu ZTP a ZTP/P a osoby závislé na pomoci ve II., III. a IV. stupni.

Vodafone jako důvod pro navýšení datových balíčků pro osoby se zdravotním postižením uvádí podporu využívání pomocných technologií, jako jsou čtečky nebo audioknihy pro nevidomé, interaktivní mapy pro vozíčkáře nebo aplikace na online video tlumočení ze znakového jazyka. Pro držitele průkazu ZTP, ZTP/P a osoby závislé na pomoci ve II., III. a IV. stupni tak Vodafone připravil tarif za 549,50 korun měsíčně s neomezeným voláním a SMS, 1 000 minutami do zahraničí a roamingem v EU a 30 GB dat (20 GB je třeba každý měsíc aktivovat v aplikaci Můj Vodafone). Více informací najdete na vodafone.cz/ztp.


Diskuze ke článku
Pesedm
549,50 Kč ještě, že ne 549,60 Kč :))
huhulak
no teda nevim, zlepseni to mozna je, ale pro tyto lidi co maji povetsinou mrzky ID je davat pres 500 za tarif docela overkill. Stejne maji vetsinou predplacenky bez dat... kdyby jim vodafone namixoval alternativu k tomu co nabizi.. neco za 199,99 kc urcite by nekrachl. Neco jako 3000 (avg 100min / den) minut + 900 sms (avg 30 sms / den) + 12 gb dat (avg 400MB/ den)
X
Hloupost 30 GB kčemu spíš volání neomezené do všech sítí za 200, Kč 1000 minut zahraničí.
Alois Jirasek
Alois Jirasek
Ty kokso, pri uvazku za 20k mesicne maji pro podnikatele treba neomezeny tarif (jakoze neomezeny skutecne, ne jen podle nazvu) za polovicni cenu ...... nechapu na co si hrajou, tem par lidem to mohli dat teda aspon za cenu, kterou ma kazdy druhy podnikatel ......

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze