Vodafone vylepšil nabídku pro lidi se zdravotním postižením. Zlevnil neomezená data

Vodafone vylepšil nabídku pro lidi se zdravotním postižením. Zlevnil neomezená data
Fotografie: Vodafone
  • Tarif Neomezený Super si mohou osoby s hendikepem pořídit za 599 korun měsíčně, tedy se slevou 200 Kč oproti standardní nabídce
  • Nabídka je určena držitelům průkazu ZTP a ZTP/P, využít ji mohou také osoby závislé na pomoci ve II., III. a IV. stupni

Zůstat ve spojení je v dnešní době nutnost, pro osoby s hendikepem to ale platí dvojnásob. Vodafone proto nově zařadil do nabídky pro osoby se zdravotním znevýhodněním i tarif Neomezený Super, který si mohou pořídit za 599 korun měsíčně, tedy s dvousetkorunovou slevou oproti stejnému tarifu v běžné nabídce. Získají tak neomezené volání, SMS i objem dat s rychlostí připojení 10 Mb/s, která umožňuje například sledování filmů v HD rozlišení nebo videohovory ve vysoké kvalitě.

Pro lidi se specifickými potřebami jsou často právě mobilní data prostředkem, jak své zdravotní postižení kompenzovat a žít kvalitnější život. Věříme, že právě naše zvýhodněná nabídka pomůže tomu, aby byly výhody digitalizace dostupné všem lidem bez rozdílu,“ říká Zuzana Holá, ředitelka komunikace a udržitelnosti Vodafonu.

Do podoby výsledného tarifu se podepsala také spolupráce s organizací Signslate, která se zabývá podporou komunikace lidí se sluchovým postižením a byla zároveň součástí minulého ročníku Laboratoře Nadace Vodafone. „Naskytla se nám možnost sdělit zpětnou vazbu k plánovanému tarifu nejen díky našim zkušenostem a každodenním potřebám, ale hlavně snaze bourat bariéry v mezilidské komunikaci. Náš tým se skládá z lidí, kteří jsou neslyšící nebo nedoslýchaví. Moc dobře tedy víme, že v dnešní době je jakákoliv forma komunikace, pro nás tedy hlavně na bázi mobilních dat, velice důležitá,“ říká Robert Jungmann z týmu Signslate. A dodává: „Jsem přesvědčen, že nový zvýhodněný tarif od Vodafonu plně pokryje individuální potřeby každého z nás a umožní nám využívat mobilní služby bez omezení.

Vodafone kromě neomezeného tarifu nabízí osobám se zdravotním znevýhodněním i další alternativy. Neomezené volání i SMS, 1 000 minut do zahraničí, roaming v EU a 40 GB dat si mohou pořídit za 550 Kč měsíčně. K dispozici mají také základní tarif za 299 Kč měsíčně s neomezenými SMS zprávami, 250 minutami volání a Chat Passem, díky kterému se zákazníkům nepočítají data při chatování například v aplikaci WhatsApp nebo Messenger.

Speciální nabídka je určena držitelům průkazu ZTP a ZTP/P, využít ji mohou také osoby závislé na pomoci ve II., III. a IV. stupni. Více informací je k dispozici na webové stránce operátora.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze