Vodafone odmění za věrnost: volné minuty a SMS pro předplacenkáře

26

Zákazníci  Vodafonu  nyní  získají  odměny v podobě  volných minut  nebo  SMS  do  vlastní  sítě  až  na  7  dní  při  dobití své  předplacené  karty.

Vodafone logo

Vodafone tak jako jediný operátor odměňuje zákazníky za věrnost a nejen za výši útraty. Zákazník, který si dobije svou předplacenou kartu minimálně za 250 Kč, získá až 7 dní volných minut nebo SMS do vlastní sítě. Do programu Vodafone odměny se zákazníci přihlásí snadno přes Internetovou samoobsluhu.

Čtěte také: Vodafone v červenci: Samsung Galaxy Xcover 2 a další tři novinky

Přehled výše odměny:

Jak dlouho je zákazník u Vodafonu Benefit za dobití Min. výše dobití pro čerpání benefitu
První rok 2 dny volání nebo SMS zdarma do vlastní sítě 250 Kč 250 Kč
Druhý rok 4 dny volání nebo SMS zdarma d 250 Kč
Déle, než dva roky 7dní volání nebo SMS zdarma d 250 Kč

Zákazníci mohou získat od 2 do 7 dnů benefitu, podle toho, jakou dobu jsou u Vodafonu. 2 dny volných minut nebo SMS získají i noví zákazníci. Odměny platí pro všechny předplacené karty s výjimkou Karty se vším všudy, která v sobě benefity za dobití již obsahuje.

Zdroj: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
j1or
Běžte do Piče
an
Pausalisty s tim vyslovene nadchli, zda se..
Lojza 1
Vážený VODAFONE, laskvě si přečtěte i tuto NABÍDKU, záhy zjistíte, že s tou svojí si můžete s prominutím VYTŘÍT PRDEL !...Proč ta silná slova ???.Jste DRAZÍ JAK VRAZI....V současnosti vychází TESCOmobile cenově nejlépe při propojení s kartou Klubkart.......Při dobití dostanete zdvojený kredit - bonusový - tímto se dostanete na 1.45kč minuta do Všech Sítí a polovinu do své sítě s účtováním 60+1 - pouze je třeba si trochu pohlídat Bonus-kredit, na který máte 30 dní, na zbytek svého vlastního kreditu už máte čas zbývajících 5 měsíců.......Pro toho, kdo více volá, se vyplatí balíček za 300kč. - ve skutečnosti vás vyjde na 100kč. - zbytek je z bonus-kreditu a pak vás stojí volání minuta do všech sítí 0.83kč. s účtováním 1+1, celkem máte na jedno nabití kreditu k dispozici 120 volných minut na 30 dní. Do své sítě voláte i SMSkujete 30 dní zdarma neomezeně a při každém dalším dobití kreditu se to vše opakuje.....Operátor se vyjádřil, že bonusové kredity budou zachovány, tak jako na Slovensku.
Aligator
Vodafone je Silně OŽRALÝ A V DELÍRIU, ÁMEN.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze