Vodafone má nově v prodeji dobíjecí kupony v hodnotě 250 Kč

3

Zákazníci Vodafonu nově mohou dobíjet své předplacené karty také dobíjecím kupónem v hodnotě 250 Kč. Vodafone tak chce zákazníkům usnadnit získání minut nebo SMS zdarma v rámci programu Odměny za věrnost. Ty jsou vázány právě na dobití v minimální hodnotě 250 korun a více.

Vodafone: co přinese nový český operátor?

Vodafone v červenci odstartoval zajímavý program, kdy mohou uživatelé předplacených karet získat zajímavé odměny za věrnost. Při dobití částkou 250 Kč si můžete zvolit, jestli chcete SMS nebo volání do vlastní sítě zdarma a výhoda trvá podle toho, jak dlouho jste zákazníky Vodafonu. Zákazníci mohou nově dobíjet své předplacené karty také dobíjecím kupónem v hodnotě 250 Kč. Vodafone tak chce zákazníkům usnadnit získání minut nebo SMS zdarma v rámci programu Odměny za věrnost.

Vodafone předplacenkáře v rámci bonusového programu odmění za věrnost

TIP: Vodafone odmění za věrnost: volné minuty a SMS pro předplacenkáře.

Pokud jste u Vodafone déle než dva roky, dostanete zvýhodnění na celý týden, pokud méně než dva roky, ale déle než rok, tak je výhoda platná 4 dny a pokud jste u Vodafone méně než jeden rok, tak je výhoda platná 2 dny. Odměnu si snadno aktivujete v záložce Internetové samoobsluhy. Více jsme o Odměnách za věrnost psali v tomto článku.

U Vodafone jsem Odměna Částka k dobití
Prvním rokem 2 dny volání/SMS do vlastní sítě 250 Kč
Druhým rokem 4 dny volání/SMS do vlastní sítě 250 Kč
Třetím rokem 7 dní volání/SMS do vlastní sítě 250 Kč

Do konce roku lze navíc na Kartě na víkend při dobití stejné částky získat 30 dní volání za 2,50 Kč za minutu do všech sítí. Zákazník díky novému kuponu může získat tuto výhodu hned v den aktivace nové karty. Kupony si mohou zákazníci pořídit ve všech prodejnách Vodafonu a na prodejních místech partnerů. A co vy, využíváte bonusový program odměn za dobití?

Diskuze ke článku
Myčoken
On ještě někdo používá Vodafone kartu?
Stojan Jakotyč
Jo, třeba ty, tak se neptej, šmudlo.
Jirka1or
No to si nemohu dovolit Přijmout ty Dary, ta Neomezená Štědrost, Nedělejte si prosím Škodu !!!!!!!!!!!.....................Raději využiji TESCOmobile !!!!!!!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze