Virtuál FAYN představuje tarif Mix, který nabízí od všeho trochu

7

Virtuální operátor FAYN představil svůj nový tarif, jenž míří na všechny zákazníky, kteří využívají svůj telefon se vším všudy, ale současně nijak aktivně. Počítat tak můžete s volnými minutami, SMS zprávami a základním datovým balíčkem.

FAYN

Jeden z mnoha virtuálních operátorů na českém trhu, kterému se podařilo prosadit, je FAYN. Jeho start se datuje na 12. srpen 2013. Aktuálně došlo k rozšíření nabídky tarifů o novinku jménem Mix. Již samotný název napovídá, že půjde o koktej více služeb, ale předem musíme avizovat, že je tarif určen spíše méně náročným zákazníkům. Cena tarifu je 199 Kč a získáte za ni 100 volných minut do všech sítí, 20 volných SMS do všech sítí a základní datový balíček o velikosti 150 MB.

TIP! Virtuální operátor FAYN nepatrně snižuje ceny za mobilní internet

Tarif FAYN Mix
volné minuty 100
volné SMS 20
datový balíček 150 MB
cena hovoru po vyčerpání volných jednotek 1,19 Kč
cena SMS po vyčerpání volných jednotek 1,19 Kč
měsíční paušál 199 Kč

Datový balíček si nicméně můžete změnit na vyšší. Zmíněných 150 MB vychází na 55 Kč, 500 MB vyjde na 180 Kč a nejvyšší možností je balíček s velikostí 1 GB za 280 Kč. Po vyčerpání objemu dat z vámi zvoleného balíčku nedojde k vypnutí internetu jako u operátora O2, ani k automatické obnově. Internet se zpomalí na rychlost 20 kb/s a je na uživateli, zda si skrze samoobsluhu dokoupí nový objem dat.

„Parametry tarifu MIX jsme zvolili tak, aby průměrný uživatel nemusel platit skutečně nic navíc. Za 199 korun získá dostatek volných minut, SMS zpráv i mobilních dat, aniž by musel cokoli řešit či nastavovat. Pokročilejší uživatel ovšem tuto možnost má a v případě potřeby si může kdykoli dokoupit třeba další mobilní data nebo využít naplno volání přes internet,“ říká Lukáš Honek, ředitel společnosti FAYN.

Zdroj: Tisková zpráva Fayn

Diskuze ke článku
pastor
200 volných minut, 200 volných sms a 3-5GB dat internetu by za 199kč šlo, takhle to je drahý jako prase.
ddd
Vectone by mel mit 100min 100sms 100MB 100Kč
Žaneta
Já mám nejlevnější neomezené volání do všech sítí v ČR. A hlavně.. bez závazku!!!! Od společnosti fayn.cz, jen za 479 Kč za měsíc a nemusím se upisovat na rok dva nebo tak něco.
Žaneta
já neplatím nic za paušál, mám tarif od poskytovatele fayn, 1, 79 volám za minutu do všech sítí a sms mě stojí do všech sítí 1, 49. Skoro vůbec nevolám a nepíšu, jsem žena v domácnosti, tak mě stojí poplatky za telefon tak 50 Kč za měsíc.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze