Virtuál Fayn: kombinace GSM a VoIP volání s cenou 1 Kč za minutu

7

Virtuálních operátorů v České republice přibývá jako hub po dešti a dnes se ohlásil další. Jmenuje se Fayn a nabízí tři paušální tarify, přičemž ten nejnižší vás vyjde na 0 Kč měsíčně. Nezapomnělo se ani na nabídku datového balíčku pro nenáročné zákazníky.

Operátor Fayn využívá mobilních služeb společnosti Quadruple, která používá síť Vodafonu. Fayn již delší dobu nabízí internetové volání (VoIP) a nyní dokončil i integraci mobilních služeb. V základu jsou připraveny tři paušální tarify, kde nejvyšší nabízí volání za 1 Kč do všech sítí v České republice. Pokud nechcete mít paušál, lze celou trojici využívat i jako předplacenku, kdy vám případný měsíční paušál bude stržen z kreditu.

Název tarifu Basic Medium Top
měsíční paušál 0 Kč 99 Kč 179 Kč
volné minuty - 50 150
volné SMS - 25 25
volání v síti GSM 1,79 Kč / min 1,39 Kč / min 1 Kč / min
volání do pevných sítí 1,79 Kč / min 1,39 Kč / min 1,39 Kč / min
volání přes internet 0,79 Kč / min 0,58 Kč / min 0,58 Kč / min
Tarifikace 60+60 60+60 60+60
Cena SMS 1,49 Kč 1,19 Kč 1,19 Kč

Všechny ceny jsou včetně DPH.

Fayn také nabízí neomezené volání ve vlastní síti a to za měsíční poplatek 160 Kč. Internetové volání je samozřejmě zcela bezplatné (při volání na internetové číslo) a zcela bez omezení. S Fayn se lze připojit také na internet, prozatím víme o balíčku se 150 MB na měsíc za 80 Kč.

Pro telefonování výhradně přes internet budou k dispozici další tři tarify s velmi příznivými cenami při volání do mobilních i pevných sítí v České republice.

Název tarifu Simple Styl Stream
měsíční paušál 0 Kč 99 Kč 239 Kč
volné minuty - 100 250
volání do sítí GSM 1,39 Kč / min 0,58 Kč / min 0,49 Kč / min
volání do pevných sítí 0,47 Kč / min 0,42 Kč / min 0,36 Kč / min

Podrobnější informace a spuštění služeb se dočkáme již příští týden. Datum startu je stanoveno na 12. srpna.

Zdroje: fayn.cz

Diskuze ke článku
Michal
Osobně jsme si myslel že když přijdou na trh virtuálové že se rapidně změní ceny a teť jak se dívám nic moc dokonce u tarifu BASIC cena 1,79 Kč/min v GSM což není žádná sláva. Btw. mám tarif kde mám 200 volných SMS a 100 volných minut .. volání do VPN zdarma a když přečerpu volání mám 1 minutu za 1,5kč .. za 40kč s DPH.
mirek
S Fayn jsem skoncil pred lety, kdyz jsem si od nich koupil drahy telefon a svara dpkonce branu, a oni behem nekolika dni uplne vse zmenili. A mohli sme si to strcit akorat do zadku a jit kukat.
Hanz
*** V A R U J I PŘED FIRMOU FAYN *** Tato firma nevydělává na telefonních službách, ale na pokutách, neustále Vám posílá faktury další a další a vy jen platíte a platíte. Jejich služby nefungují! Nemají nic. Půl roku se řešilo to, že nešlo přijímat hovory, nepodařilo se. To, že nesplníte datum splatnosti byť o 1 den (změna banky konkr. problém s inkasem) např. na 6 Kč (můj případ) zablokují Vám číslo, vystaví pokutu 600,- a pohrozí pokud nebude faktura uhrazená do 14 dnů bude předáno exekutorovi. Tato firma má velmi podivné praktiky a koukám, že napálených lidí je více. Již vyjednávám s Českou televizí o zveřejnění, aby varovala před tímto operátorem. Troufám si tvrdit, že se jedná o podvodnou firmu, která nemá na trhu co dělat. Nenapalte se jako já! A tuto firmu bych nedoporučil ani svému největšímu nepříteli. 3-[3-[3-[3-[
Frantí
Dobrý den
U operátora FAYN jsem si objednal neomezený tarif PREMIUM. Po třech měsících jsem dostal z jejich strany okamžitou výpověď. A důvod? Ještě po třech dnech to nemohu rozdýchat. Odvolali se na článek 18,5 z obchodních podmínek. Suše mi telefonicky sdělili, že moc volám a proto je to důvod k ukončení služeb. Ještě se mi podařilo z operátora, který mi volal vytáhnout informaci, že se ve skutečnosti nejedná o neomezený tarif, ale tzv. tarif sdílený.

Proto varuji před neomezeným tarifem od FAYNu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze