ViewSonic ViewPad: chystá se další nadupaný tablet

1

Společnost ViewSonic zřejmě na konci tohoto měsíce představí svůj tablet ViewPad 7x s operačním systémem Android ve verzi Honeycomb a zajímavou výbavou. Na co bychom se mohli těšit?

Ve dnech 31.5. až 4.6. se bude konat ve městě Taipei na Tchajwanu mezinárodní ICT veletrh COMPUTEX 2011, který je považován za jeden z největších v Asii. Právě zde by mělo podle dostupných informací dojít na představení nového tabletu ViewSonic ViewPad 7x, který bude prvním 7 palcovým tabletem výrobce s operačním systémem Android 3.0 Honeycomb.

Tablet by měl být poháněn dvoujádrovým procesorem Nvidia Tegra 2 a ve výbavě bychom neměli postrádat jak zadní fotoaparát, tak i přední kamerku pro videohovory. Podporovány by měly být známé technologie včetně HSPA+, DLNA a díky HDMI si budete moci tablet propojit i s televizí či další elektronikou.

Čtěte: Žhavé novinky Google: nový Android, Google Music a filmy

Detailnější specifikace včetně ceny prozatím nejsou dostupné, snad jen hmotnost by se měla vejít do 400g. Budeme sledovat, zda se náhodou tento tablet třeba neobjeví i s novým Androidem 3.1, který byl představen v minulém týdnu na Google IO.

Zdroje: phonearena.com, pocket-lint.com

Diskuze ke článku
JohnyAsbest
to jsou furt samý výstavy všech možnejch mobilů, tabletů apod., ale kde jsou potom skutečně hmatatelně ke koupi ? ? ? ? buď nikde, nebo na omezeném trhu, a vesměs za pěkně dlouhoou dobu. např. ten ViewSonic měl v Barceloně skvělé mobily - jeden dokonce dual sim - a kde jsou ???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze