ViewSonic V430: další Android do sbírky

Výrobce ViewSonic právě představil v pořadí již třetí zařízení svého portfolia. V430 nabídne dotykový displej velké úhlopříčky 4,3 palce s rozlišením WVGA s upraveným uživatelským prostředím ViewScene 3D a Androidem 2.2.

ViewSonic V430

ViewSonic V430

ViewSonicse zatím orientoval směrem k tabletům, ale tato novinka se ale snaží tento trend zvrátit. V430 bude patřit spíše do vyšší třídy a její zobrazovací schopnosti představuje rozměrný 4,3 palcový dotykový displej s rozlišením 800 x 480 bodů, raději bychom však viděli qHD rozlišení. Nepochopitelným krokem v době, kdy zbývají pouze týdny do oznámení aktualizace 2.4, je implementace staré verze 2.2 Froyo. Proč výrobce nezvolil 2.3? Nebo si nepočkal a rovnou nepřinesl své zařízení s Ice Cream Sandwich? Froyo bude navíc doplněné uživatelskou nástavbou ViewScene 3D.

ViewSonic V430

ViewSonic V430

Další výbava spadá do lepšího průměru. Čítá například jednojádrový 1 GHz procesor Snapdragon nebo 512 MB paměť RAM a ROM. V datové oblasti nalezneme Bluetooth, Wi-Fi, 3G nebo GPS modul. Své místo na přední straně zaujímá i VGA kamera určená pro videohovory. Výrobce se zatím nenechal slyšet, pro jaké regiony je novinka určena a kdy se dostane do prodeje. Jisté je, že jako první se dočkají zákazníci na ruském trhu. Cena zatím nebyla specifikována, ale tipujeme cenu kolem 8 tisíc korun s daní. A co vy? Chtěli byste novinku na našem trhu?

Zdroje: mobile-review.com, unwiredview.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze