Viber umožní odeslat „tajné“ zprávy s časovým intervalem

3

Komunikátor Viber brzy nabídne novou funkci, kterou bude možnost odeslání tajné zprávy s časovým intervalem, po jehož uplynutí se obsah vymaže. Typicky se může jednat o fotografii, kterou si nepřejete udržet ve vaší konverzaci napořád.

Viber představil novou funkci tajných zpráv, které můžete odeslat jak ve skupině, tak také v klasické konverzaci. Stačí vybrat snímek (případně ho před odesláním můžete pořídit) a následně nastavit interval, po který se bude protistraně zobrazovat. Zpráva je odeslána jako tajná, čili na první pohled rozmazaná, čas začne běžet až po otevření takové multimediální zprávy. Na výběr máte mezi 1, 3, 7 a 10 sekundami zobrazení, následně se fotografie z chatu vymaže. Viber tedy využil stejného principu, jaký používá Snapchat.

TIP: Aplikace Viber pro Windows 10 dostává podporu videohovorů

Viber

Další novinkou je funkce Instant video messages – stačí podržet tlačítko pro pořízení snímku a automaticky se začne nahrávat video dlouhé až 30 sekund. Poté, co prst oddálíte od obrazovky, video se protistraně automaticky pošle. Jedná se tedy o ideální možnost jak rychle sdílet zajímavý zážitek s vaším okolím.

Stáhnout Viber

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: gsmarena.com, viber.com

Diskuze ke článku
ANO
A nebo staci zmacknout power + volume up a je ulozen navzdy:)
developer
Dobrá funkce, ale kdyz si fb messenger vypůjčil od snapchatu my Day tak to byl propadák. Kopírovat se musí umět.
Pavel Černý
Až na to, že tuhle funkci má BlackBerry Messenger asi 3 roky..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze