Vaši kamarádi jsou mrtví, oznámil o víkendu Facebook

7

Největší sociální síť se během uplynulého víkendu potýkala s poměrně významnou chybou, která se výrazně dotkla mnoha uživatelů. Na profilech svých blízkých si totiž mohli přečíst znepokojivou zprávu. Naštěstí se jednalo pouze o omyl.

Facebook

Facebook neustále prochází změnami, a to nejen těmi viditelnými. Šance na chybu tedy rozhodně není malá, avšak málokdy si ji mohou povšimnout také běžní uživatelé. Taková možnost se jim naskytla o uplynulém víkendu, kdy se na mnohých profilech objevila informace o tom, že je daný uživatel mrtvý. Spolu s tím nechyběly ani stručné informace pro blízké a přátelé o možnosti na danou osobu zavzpomínat skrze jeho profilovou stránku.

TIP! Facebook používá denně miliarda uživatelů pouze skrze mobil

Facebook
Informace o úmrtí se objevila na profilu zakladatele Facebooku

Informace o úmrtí se dokonce objevila také na stránce zakladatele Facebooku Marca Zuckerberga. Vedení Facebooku už se za celou záležitost veřejně omluvilo v prohlášení pro deník The Wall Street Journal a následně i na dotaz serveru The Verge, který s informací o záhadných informacích o úmrtí přišel. Chyba byla také velmi rychle napravena v současnosti se již tento omyl na profilech nevyskytuje.

Stáhnout Facebook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
Strášce Galaxyje
Všichni jsou mrtví, Dave.
jája
:))
tomas
prosim vas v messengeri na wm10 sa da odhlasit a prihlasit pod inym uctom? prosim poradte. neviem to nikde najst a neviem ako sa ma prihlasit na mojom fone niekto iny

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze