Vánoční nadílka od Huawei: P60 Pro pod 25 tisíc korun i zajímavé dárky zdarma

Vánoční nadílka od Huawei: P60 Pro pod 25 tisíc korun i zajímavé dárky zdarma
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Huawei spustil vánoční kampaň na své produkty
  • Ve slevě můžete získat i vlajkový model P60 Pro

Huawei odstartoval vánoční kampaň, v rámci které narazíte na zajímavé slevy na vrcholné modely, získat můžete ale i výhodné sety. Z čeho tedy můžete vybírat?

Huawei v kampani myslí na zájemce o chytré hodinky Watch GT 4, ať už máte zájem o menší dámskou či větší pánskou variantu, zdarma získáte sluchátka FreeBuds SE 2 v barvě Ceramic White. Jedním nákupem tak získáte hned dva dárky, což se právě teď před Vánoci může opravdu hodit.

Zmínit musíme i Huawei FreeBuds Pro 3. Ty sice nejsou ve slevě jako takové, ovšem i se standardní cenou se jedná o sluchátka se špičkovým poměrem ceny a výkonu.

Novinka totiž disponuje Halbachovou soustavou permanentních magnetů, která slibuje nulové prodlevy při spuštění/pozastavení přehrávání zvuku. Dále ve výbavě najdeme 11mm měnič „Ultra-mag Bass“, jenž má zajistit excelentní podání nízkých frekvencí (až 14 Hz), či planární měnič. Ve spojení s povedeným čtyřúrovňovým ANC a podporou kodeku LDAC sluchátka hledají ve své kategorii konkurenci jen obtížně.

Huawei P60 Pro

Zajímavá je rovněž sleva na Huawei P60 Pro, který můžete pořídit v obou barevných variantách za 24 990 Kč. Ano, Huawei P60 Pro byl ve slevě už i v předchozích týdnech, ovšem cena činila 26 990 Kč z původních 28 990 Kč, souhrnně se tak bavíme o slevě dokonce 4 tisíce korun. Dostanete přitom opravdu fantasticky vybavený smartphone, který se pyšní špičkovým displejem, kvalitními fotoaparáty a povedeným designem.

Pokud přemýšlíte o novém notebooku a nechcete dělat kompromis s pamětí, nabízí se Huawei MateBook D 14 v konfiguraci 16 + 512 GB za 16 800 Kč, což značí slevu 1 200 Kč, zcela zdarma navíc získáte originální myš Huawei. V košíku navíc získáte možnost přidat i sluchátka FreeBuds Pro 2 či FreeBuds 5i se slevou. Kupříkladu na balíčku s FreeBuds Pro 2 můžete ušetřit 1 600 Kč. Za cenu okolo 20 tisíc korun tak získáte notebook, myš i prémiová sluchátka. Že by ideální vánoční set pro studenta?

V akci se nachází i Huawei MateBook 16s, ten nabízí 1TB SSD, 16 GB RAM a opravdu špičkový výkon. Sleva 3 000 Kč potěší, stejně jako myš a sluchátka FreeBus 5 zdarma, navíc si můžete vybrat ze všech tří barevných variant u sluchátek.

Pokud vás nezaujala nabídka na P60 Pro či notebooky, Huawei do slevy poslal i MatePad 11.5. Za 6 699 Kč získáte tablet s 11,5" displejem se 120Hz obnovovací frekvencí, 128GB úložištěm a extrémně tenkým kovovým tělem. Potěší i baterie s kapacitou 7 700 mAh a rychlé nabíjení. Aktuálně můžete získat zdarma i Huawei M-Pencil v hodnotě téměř 2 tisíc korun.