Co je ideálním vánočním dárkem podle celebrit české a slovenské scény?

Co je ideálním vánočním dárkem podle celebrit české a slovenské scény?
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Které produkty zaujaly české a slovenské celebrity?
  • Do výběru se dostaly chytré hodinky, sluchátka, ale i notebook

Výrobce Huawei, který se kromě smartphonů věnuje rovněž chytrým hodinkám, notebookům, sluchátkům i dalším werables produktům, oslovil celebrity české a slovenské scény s jednoduchým dotazem, který dárek je podle nich ideální volbou pod stromeček. V odpovědích se mihly produkty zaměřené na cestovatele, sportovce, hudební nadšence, ale i uživatele, co si potrpí na styl a kvalitní fotovýbavu.

Když chcete kvalitní fotografie a video

Ideálním vánočním dárkem je podle profesionálního fotografa Lukáše Kimličky nedávno představený Huawei Mate 50 Pro. Novinka zaujme kromě vlajkových specifikací, jako je Snapdragon 8+ Gen1, špičkový 120Hz displej či výkonné nabíjení, především variabilní clonou u hlavního fotoaparátu.

Huawei Mate 50 Pro

Smartphone Mate 50 Pro mě překvapil. Musím říct, že se mi s ním pracuje špičkově. Jeho fotografické funkce jsem si vyzkoušel ve svém studiu, kde jsem s jeho pomocí nafotil módní editorial. A myslím, že výsledek mluví sám za sebe,“ nechal se slyšet Lukáš.

Hlavně stylově

Známý MMA zápasník Attila Vég si potrpí na styl i kvalitu, proto doporučil chytré hodinky Huawei Watch GT 3 Pro v celotitanovém provedení pro pány a celokeramickou variantu pro něžné pohlaví.

Mám rád, když věci dobře vypadají a můžu potvrdit, že tyto hodinky vypadají brutálně. I žena mi je stále chválí, tak ji možná na Vánoce překvapím a koupím jí je v dámské verzi,“ vtipkuje Attila.

Když cesta je cíl

Práce na cestách je patří mezi každodenní chléb blogera Milana Bez Mapy, který tak nedá dopustit na výkonný a stylový notebook MateBook X Pro 2022. Ten se chlubí krásným displejem, pohodlnou klávesnicí i povedeným designem.

Mám rád praktické věci, hlavně když se mi vše vejde do jednoho batohu, což je na cestách po světě velká výzva. Jsem rád, že můj notebook je nejen mimořádně chytrý a výkonný, ale také extrémně lehký, takže v batohu nezabere moc místa,“ doplňuje cestovatel Milan, který v současné době připravuje sérii poutavých příspěvků přímo z Jihoafrické republiky.

Zdraví na prvním místě

Akrobatický pilot Martin Šonka doporučuje nové hodinky Huawei Watch D, které přináší jako jediné na trhu přesné měření krevního tlaku na bázi klasického tlakoměru.

Huawei Watch D

Na chytré hodinky si opravdu potrpím. A hodinky Watch D předčily moje očekávání. Díky množství zdravotních funkcí mám vždy přehled o svém zdraví a potěšila mě i možnost měření tlaku. Hodinky mají dokonce speciální řemínek, díky kterému je měření mimořádně přesné, což opravdu oceňuji,“ uvedl profesionální akrobatický pilot.

Správná volba pro milovníky hudby

Zpěvačka Monika Bagárová doporučuje sluchátka FreeBuds Pro 2, která nabídnou kromě špičkového zvuku rovněž kvalitní ANC i zvýšenou odolnost.

Jsem ráda, že jsem tato sluchátka objevila, jsou úžasná. Nejvíc obdivuji kvalitu jejich zvuku, která je bezkonkurenční, a neskutečně dlouhou výdrž baterie, díky které se nemusím bát, že se mi vybijí,“ říká Monika.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze