Vánoční dárek od T-Mobilu, to jsou neomezená data úplně pro všechny

7
Vánoční dárek od T-Mobilu, to jsou neomezená data úplně pro všechny
Fotografie: Pixabay
  • Neomezený datový balíček bude platný od 24. prosince až do konce roku
  • Balíček bude určen všem paušálním zákazníkům i předplacenkářům

T-Mobile si pro všechny své zákazníky připravil jistě velmi vítaný vánoční dárek. Všichni se mohou těšit na neomezený datový balíček, který jim operátor zpřístupní zcela automaticky, a to od 24. prosince až do 31. prosince. Bez omezení tak zákazníci budou moci surfovat celý poslední týden v roce.

Zásadní informací je, že balíček je určen všem paušálním zákazníkům, živnostníkům a rovněž uživatelům předplacených karet. Operátor nedělá žádné rozdíly a nadělí všem stejně. Od začátku příštího týdne bude T-Mobile všem zákazníkům rozesílat informační SMS, které je seznámí s nabídkou automaticky aktivovánou na Štědrý den. Pakliže byste se v průběhu posledního letošního týdne vydali do zahraničí, konkrétně do zemí EU, budete moci využít 2,2 GB dat navíc ke svému standardnímu datovému balíčku.

„Letošní Vánoce budou s největší pravděpodobností jiné než obvykle. Aby mohli být naši zákazníci v bezpečném kontaktu se svými blízkými, darujeme jim na poslední týden v roce neomezená data zdarma,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a doplňuje: „Zákazníci s tarifem i předplacenou kartou se nemusí o nic starat, možnost surfovat zcela bez obav jim automaticky aktivujeme.

Pro firmy a velké společnosti připravil operátor také speciální datový dárek. Ten najdou od 23. prosince v aplikaci Můj T-Mobile nebo na portálu Moje firma.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Jiří Boček
Jiří Boček
Naposledy upraveno: 18. 12. 2020 21:59
Taky by nemuseli davat nic. Prez svatky kazdorocne neco navic, v lete neomezena data zadarmo, jen letos na podporu turismu byly data po magentove. Budte radi, kor kdyz dneska i duchodci vyhazuji dobijecky do kose a maji tarify :-D. Proste jen prijemnej bonus. ;-)
Owl 81
Owl 81
Jako pořádný dárek bych viděl pořádné zlevnění cen tarifů a služeb na předplacených kartách. Protože to je u nás ubohost a žalost. Pro příklad mám předplacenou kartu německého Vodafonu kde mám neomezené volání a SMS na všechny sítě + 200 minut na čísla EU a 3 GB dat za 9,99 € (cca 260 Kč) měsíčně. (Za 14,99 € je 500 minut po EU a 5 GB) T-Mobile tarif s 3 GB dat v ČR bez volání na čísla EU 575 Kč!!! O cenách hovorů na předplacené kartě a o těch směšných až trapných balíčcích kde si účtují 3,50 za minutu hovoru to je trapná zlodějna. Nějaký týden neomezených dat, který normální člověk ani nevyužije, kór přes svátky je absolutně směšný.
Janek Fanek
Janek Fanek
Jako dárek k Vánocům je to bezva. Opět ale není informace kompletní a to ani od T-mobile. Ano, je to bez limitu dat, ale co rychlost? Navíc u twistařů je vždy nejasná situace, pokud již nějaký balíček mají zapnutý, tady mělo být jasně řečeno jaká je priorita a co bude s daty z jiných balíčků!?
Pavuku MSI
Pavuku MSI
Jako vánoční dárek beru, ale bohužel tam bude asi spousta ale. A jestli to vypnou přesně o půlnoci na Silvestra jak píší tak to bude asi spousta lidí pěkně rozladěná.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze