T-Mobile spouští Sportovní léto. Nabídne neomezená data zdarma pro všechny

4
T-Mobile spouští Sportovní léto. Nabídne neomezená data zdarma pro všechny
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • T-Mobile od 18. června nabídne neomezená data zcela zdarma
  • Akce má uživatelům zpřístupnit například sportovní přenosy kdekoliv
  • Nabídku využijí předplacenkáři, paušální zákazníci i firemní uživatelé
  • Operátor nebude nijak omezovat maximální rychlost připojení

T-Mobile představuje akci nazvanou Sportovní léto, pomocí které hodlá rozhýbat celou Českou republiku. Vše pramení z uplynulého roku, který byl výrazným způsobem poznamenaný pandemií koronaviru. Náš druhý nejstarší operátor proto chce lidem aktuální rozvolnění vylepšit neomezenými daty a možností naplno využívat sportovní aplikace či sledovat on-line sportovní přenos, například z blížících se olympijských her.

„Strávili jsme půl druhého roku v online prostředí a naše děti v intenzivní společnosti displejů a obrazovek. Proto jsme se rozhodli Českou republiku vyzvat k aktivitě. Tak, jako jsme ji před dvěma roky rozdatovali, chceme ji letos rozpohybovat. Navíc nás čeká léto ve znamení Olympijských her. S neomezenými daty z našeho nejnovějšího Sportovního balíčku tak můžeme v létě všichni sportovat, ukládat si nebo sdílet data o našich aktivitách, a zároveň nám neunikne žádné z našich želízek v tokijském ohni. S mobilními daty bude mít každý svou sportovní apku po ruce a věřím, že se nejen díky Olympiádě v létě všichni vrátíme do formy”, říká Michal Podlucký, ředitel segmentu rezidentních zákazníků společnosti T-Mobile Czech Republic.

Proto T-Mobile počínaje 18. červnem 2021 spustí balíček Sportovní léto, který zákazníkům nabídne zdarma neomezená data na celé léto až do konce srpna 2021. Nabídka je určena paušálním zákazníkům, předplacenkářům i firemním uživatelům. Balíček neomezených dat Sportovní léto stačí jednoduše aktivovat v aplikaci Můj T-Mobile.

T-Mobile nebude rychlost datových přenosů zpomalovat.

Aktivace bude možná od 18. června 2021 do konce srpna. Rezidentní zákazníci a drobní podnikatelé si mohou aktivovat balíček ke kterémukoliv z používaných tarifů. Koncoví uživatelé firemních zákazníků potřebují pro možnost využití balíčku Sportovního léta aktivní datový balíček Mobilní internet EXTRA nebo Mobilní internet EXTRA Nastálo s datovým objemem od 2,5 GB. Uživatelé předplacených karet pak musí mít na své Twist kartě aktivní některý z obnovujících se měsíčních datových balíčků nebo roční datový balíček. Velkou výhodou je, že T-Mobile nebude rychlost dat při čerpání nijak omezovat či zpomalovat.

Jistě vás zajímá, zda půjde balíček Sportovní léto využít i za hranicemi na území Evropské unie. Odpověď je ano, avšak spotřeba dat v zahraničí je omezena, pro paušální zákazníky a firmy je to 9,5 GB, pro uživatele předplacených karet Twist 4,26 GB.

Diskuze ke článku
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Nejlevnější způsob je tedy Twist karta a 800 MB balíček za 109 Kč měsíčně?
Antti Pärle
Antti Pärle
Koupil jsem si datovou twist kartu a překvapivě zjistil, že na ní nelze aktivovat žádný datový balíček.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze